Tudnátok ajánlanlani vmit amitol fogyok?
Tudnátok ajánlani vmit amitol fogyok? Mert nem gond a mozgás meg a taplalkozas csak igy tudom h jobban fogyok es jobban hiszek magamban. Tudom h igy fog sikerulni. Engem ez motivál. Nézegettem a Rossmannba is csak egyiket se ismerem. Elegem van már h apám is meg a tesom is folyton ezzel piszkal de mar a mamam is kezdi. 15 kilot szeretnek fogyni. Csak meg sosem fogytam igy ennyit es egyedul kell h megcsináljam. Magam miatt is. Csak engem az motival amitol tudom h fogyok pl egy tabletta v zold tea v egy konkret vmi. Kerlek ne oltsatok le mar igyis 0 az onbizalmam a tobbiek miatt.
16/l
Trükkök lehetségesek, de emberfüggők és a kalóriadeficit a fő, azt nem kerülheted ki, akármit is eszel vagy iszol, akármikor. Van, akinél ez vagy az bejön, pl. a napi egy evés vagy a ketogén diéta vagy ezeknél szolidabb dolgok - de sokaknál teljességgel hatástalan az ilyesmi, vagy ha nem az, akkor nem bírja és feladja.
Nincs mindenkire jó, tuti recept.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!