Olyan fogyokura, amitol NEM marad abba a noves?
14/L vagyok. Kicsit felszedtem par kilot es szeretnem leadni ugy hogy ne alljon meg a noves es ne logjon a borom a fogyas utan, illetve ne legyenek fogyas csikjaim.
Most az a korszakom van hogy nincsen edzes kedv. Elkezdtem itthon edzeni par napja (guffolas,fekvotamasz,kondizos). Mindog is szerettem volna hogy picit nagyobb izmosabb fenekem legyen, erre jol is jott ez a par kilo , de minimum 5 kilot le szeretnek adni.
es tudtok e mondani helyes etkezesi rendet. Mit egyek reggelire, ebédre, vacsorara
koszonom
Mivel 14 éves vagy, ezért normálisan kell étkezned, sok gyümölcs, főzelék, zöldségek, és hal, baromfihús, saláták, mindenre szükséged van, ellenben kerüld az üditőket és a nasit és mozogj rendszeresen, ha mást nem lépcsőzz lift helyett és gyalogolj jármű helyett.
Ha eddig sokat ettél, akkor most egyél picivel kevesebbet, már attól is fogyhatsz szép lassan, hogy a bőröd ne nyúljon meg, és igyál sok vizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!