Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek Tatár Csilla...

Szerintetek Tatár Csilla nőies? Vagy túlsúlyos?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert egy Schobert Norbival folytatott reggeli beszélgetésében azt mondta rá Norbi hogy plus size modell jó5 kg plusszal.Ti hogy látjátok?

2014. okt. 17. 15:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
77%

Nőies, Norbinak a munkájából adódóan a tökéletes tetszik.. mármint minimális zsír..

A pasik nagy %-nak meg a felesége nem tetszik :D

2014. okt. 17. 15:25
 2/11 A kérdező kommentje:
Akkor ne rabolják a feleségük idejét,mert azok is kaphatnak jobbat.Jobb,mint a megcsalás.
2014. okt. 17. 15:30
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Norbinak a felesége nem tetszik sok pasinak, úgy értem. :)
2014. okt. 17. 15:33
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Norbi konkretan egy idiota, a tokeletesen altudomanyos 'update' programjaval egyetemben. Tatar Csilla garantaltan nem plus size modell.
2014. okt. 17. 16:06
 5/11 anonim ***** válasza:
Szerintem szebb, mint a csont és bőr nők.
2014. okt. 17. 16:08
 6/11 A kérdező kommentje:
Én is egyetértek veletek.Akkor nem csak nekem furcsa,hogy a plus size modell jelzőt hasznàlta rá.
2014. okt. 17. 16:18
 7/11 anonim ***** válasza:
Láttam én is azt a videót, nem igazán ez volt a tartalma, mellesleg nem szeretem Norbit, de ő azt mondta, hogy a Tatár Csilla baromi jól néz ki, az az 5 sem úgy hangzott el, hogy fogynia kellene, hanem azt fejezte ki ezzel, hogy nőies idomai vannak, a plus size modell-ek közül is van sok baromi jó nő, egyáltalán nem kövérek, csak kb. 40-es a méretük, mert magasak, nőies idomokkal, a Norbi erre gondolt. Mindamellett, bár élőben nem láttam Tatár Csillát szerintem kb. 36-38 lehet a mérete, így nem plus size modell alkat, de ki tudja, a tv-ben nem mindig látszik a magasság pl.
2014. okt. 17. 17:26
 8/11 anonim ***** válasza:

Ő is plus size modell és szerintem gyönyörű:

[link]

2014. okt. 17. 17:28
 9/11 anonim ***** válasza:

Az a sztori fel lett fújva kissé.

Viszont Norbi meg külalakilag elég gyatra-ha már egy egészséges (lol) életvitel reklámja akar lenni.

2014. okt. 18. 00:04
 10/11 anonim válasza:
Batár Csilla
2017. jún. 18. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!