Mindent eszek mégis fogyok, hogy lehet ez?
4 hónapja fogyókúrázok eddig 12kg ot adtamnle,úgy,hogy az életmódomon nemis változtattam igazán. Sokfajta fogyókúrát kipróbáltam ám mikor elértem a célt visszatértem a régi táplálkozásomhoz mert nem bírom hogy ne egyek csokit,zsömlét tésztákat stb.
Ezért ezen nemis változtattam mindent eszek este 6 után max zoldseg,gyumi vagy semmi
Íme a mai napom
Reggeli = [link] (ebből 1db)
Ebéd = [link] (ebbol 2 db benne vaj es sonka) 6 szem teknosos gumicukor
Vacsi = [link] (ebbol 1db , most csak ugy magába) hozzá ettem egy tál savanyú krumplilevest
És minden étkezés után ezt iszom = Sió Vitatigris piros gyümölcs-mix gyümölcsital
Nemigazán tudom,hogy mitol fogyok ilyen táplálkozás mellett sokan else hiszik,hogy így fogytam le. De én orulok mert vegre sikerult ugy lefogyni hogy semmirol sem mondtam le :)
Voltam orvosnál is a biztonság kedvvéért hol kiderult semmi baj nincs ami indokolná a fogyásom ,minden rendben :)
Valószínű akkor igen,hogy kevesebb a mennyiség. Regen unalomból sokat nassoltam még ezek mellett már ilyet nem csinálok,hogy felesleges nasi :)
Még nem számoltam hogy ezzel a fogyokuras modszeremmel mennyi kcalt fogyasztok :)
Nincs bélférgem :)
Meg a leukemiat es a rákot is kizárta az eredmény mert ugyebár azis okozhat fogyást
Szia! Nem leszólni akarlak...
1: Ha túl sokat fogysz, az nem jó. Ha már elérted az egészséges célod, ne akarj anorexiásra fogyni
2: Remélem neem ilyen mindennapod, de ha mégis, akkor el kéne kezdened enni zöldségeket, gyümölcsöket is, hogy elég vitamint, ásványi anyagot vegyél magadhoz. Sok hiánybetegség miatt is le lehet fogyni (aminek persze az emberek nagy része eleinte örül, de aztán a kórházban feküdni mégsem olyan jó dolog...) Nem kioktatni akartalak, de tényleg megpróbálhatnál változatosabban étkezni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!