Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sok sétától mennyi idő alatt...

Sok sétától mennyi idő alatt lehet fogyni?

Figyelt kérdés
Eddig városban laktunk, és most kiköltöztünk falura. Van egy Csehszlovák farkaskutyám, akit addig csak levittem a futtatóba többször is, de nem volt messze. Most viszont falun 2-3órákat sétálok vele, plusz az udvarban is sokat játszunk. Meg csinálok felüléseket is, meg még pár gyakorlatot. Elkezdtem figyelni az étkezésre is. Reggel egy szelet kenyeret eszek valami felvágottal, tízóraira pár szem kekszet vagy gyümölcsöt. Délben rendesen ebédelek,este 6után nem eszek, előtte, ha éhes vagyok, akkor joghurtot vagy gyümölcsöt eszek. :) mennyi idő alatt lesz látható változás. :)
2016. dec. 2. 10:47
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem akarlak elkeseríteni de ez nem túl nagy megerőltetés :)

2-3 óra séta ráadásul szerintem eszméletlen nagy időpocsékolás,ha mindenáron maratoni időt akarsz edzeni akkor sétálj tempósan egy órát, ha lépcsőzni is tudsz mellé az plusz előny.

A lényeg sokkal inkább a kaján van,ami a leírtak alapján sajnos nem a legjobb.

Hozzáteszem ezzel is fogsz fogyni az elején, ha eddig nem így étkeztél és nem mozogtál semmit de ne várj tőle csodát.

Mennyit szeretnél fogyni? Hány kg vagy?

2016. dec. 2. 11:02
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Kenyér, keksz, gyümölcs, (gondolom) cukrozott joghurt... hozzá egy kis séta, ettől ne várj csodát. Legjobb esetben nem hízol.
2016. dec. 2. 11:09
 3/7 anonim ***** válasza:
78%

"2-3 óra séta ráadásul szerintem eszméletlen nagy időpocsékolás"

Nem, ha a kutyáját sétáltatja. Akkor az a kutyáról szól.

2016. dec. 2. 11:10
 4/7 anonim ***** válasza:
,mennyi idő alatt?' kb 120 év
2016. dec. 2. 11:19
 5/7 anonim ***** válasza:

Óóó gondoltam,hogy lesz aki beleköt valamibe.

Csak,hogy a kérdés nem az állatok kategóriába tartozik,hanem a a fogyókúrákhoz!

Így nyilvánvalóan ennek megfelelően válaszoltam.

Ha az lett volna a kérdés,hogy elég-e ha a kutyámat naponta 2-3 órát sétáltatom akkor azt válaszoltam volna,hogy egy kutyának 24 óra is kevés ha a gazdájával lehet. A rá szánt időt pedig nem csak kutyasétáltatással lehet elütni.

2016. dec. 2. 11:20
 6/7 anonim ***** válasza:
2016. dec. 2. 11:48
 7/7 anonim ***** válasza:
68%

Azt bízzuk a kérdezőre, hogy mi időpocsékolás. Nekem a 2-3 óra séta szükséges minimális mozgás volt évtizedekig... Illetve kicsit kevés volt, ezért hétvégén elmentem 30-40 km-t túrázni a hegyekben. Ugyanúgy híztam tovább, mint addig, hisz a fogyás az étkezésen múlik.

A kérdező leírása alapján lehet, hogy nem eszik sokat (fogalmam sincs, mi neki a rendes ebédelés), de azért az étrenden lehetne javítani, finoman szólva. Szinte tuti, hogy nincs rendben a tápanyagbevitel, iszonyúan jó ebéd kell hozzá, hogy megadja azt a sok tápanyagot, ami kell s a többi ételben nemigen van. Pl. az ebédben kell lennie a fehérje szinte egészének. Megoldható, de odafigyelés nélkül vagy kisebb mennyiségnél könnyen probléma lehet e téren.

S én speciel hiányolom a nyers zöldséget (bár az is lehet az ebédben, az enyémben van).

Jó étrend kell. Alap.

Időt akkor se tudnék mondani, ha fogalmam lenne a kalóriabevitelről, mert a kalóriaigény is szór.

2016. dec. 2. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!