Sok sétától mennyi idő alatt lehet fogyni?
Hát nem akarlak elkeseríteni de ez nem túl nagy megerőltetés :)
2-3 óra séta ráadásul szerintem eszméletlen nagy időpocsékolás,ha mindenáron maratoni időt akarsz edzeni akkor sétálj tempósan egy órát, ha lépcsőzni is tudsz mellé az plusz előny.
A lényeg sokkal inkább a kaján van,ami a leírtak alapján sajnos nem a legjobb.
Hozzáteszem ezzel is fogsz fogyni az elején, ha eddig nem így étkeztél és nem mozogtál semmit de ne várj tőle csodát.
Mennyit szeretnél fogyni? Hány kg vagy?
"2-3 óra séta ráadásul szerintem eszméletlen nagy időpocsékolás"
Nem, ha a kutyáját sétáltatja. Akkor az a kutyáról szól.
Óóó gondoltam,hogy lesz aki beleköt valamibe.
Csak,hogy a kérdés nem az állatok kategóriába tartozik,hanem a a fogyókúrákhoz!
Így nyilvánvalóan ennek megfelelően válaszoltam.
Ha az lett volna a kérdés,hogy elég-e ha a kutyámat naponta 2-3 órát sétáltatom akkor azt válaszoltam volna,hogy egy kutyának 24 óra is kevés ha a gazdájával lehet. A rá szánt időt pedig nem csak kutyasétáltatással lehet elütni.
Azt bízzuk a kérdezőre, hogy mi időpocsékolás. Nekem a 2-3 óra séta szükséges minimális mozgás volt évtizedekig... Illetve kicsit kevés volt, ezért hétvégén elmentem 30-40 km-t túrázni a hegyekben. Ugyanúgy híztam tovább, mint addig, hisz a fogyás az étkezésen múlik.
A kérdező leírása alapján lehet, hogy nem eszik sokat (fogalmam sincs, mi neki a rendes ebédelés), de azért az étrenden lehetne javítani, finoman szólva. Szinte tuti, hogy nincs rendben a tápanyagbevitel, iszonyúan jó ebéd kell hozzá, hogy megadja azt a sok tápanyagot, ami kell s a többi ételben nemigen van. Pl. az ebédben kell lennie a fehérje szinte egészének. Megoldható, de odafigyelés nélkül vagy kisebb mennyiségnél könnyen probléma lehet e téren.
S én speciel hiányolom a nyers zöldséget (bár az is lehet az ebédben, az enyémben van).
Jó étrend kell. Alap.
Időt akkor se tudnék mondani, ha fogalmam lenne a kalóriabevitelről, mert a kalóriaigény is szór.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!