3honap alatt valakinek sikerült már 20kilot fogynia? Ha igen hogyan?
Jó ég, ha ennyit fogynál gusztustalanabbul néznél ki, mint előtte, és plasztikai műtétre lenne szükséged. Talán még maradandó egészségkárosodásod is lenne, amivel kegyetlen lesz együtt élned.
Azt nem tudom h lehetséges-e. De ha igen, semmivel sem lennél jobb helyzetben, csak rosszabban.
Igen, egy középiskokai osztálytársnőm. Anno... 15 éve.
Fiatal 16-17 éves leányzó.
Lefogyott, de nem okosan.
Júniusban kezdte, szeptemberben találkoztunk vele meg sem ismertük. 1 tesi órán aztán az öltözőben megláttuk rajta a következményeket, mint a már szült nőknél kialakuló/ ható kötényhasa lett :/
15-10 kilót bír a test ennyi odő alatt legalább is szerintem, meg a környezetem tapasztalatai alapján.
A helyesben felkeresnék egy fitness termet, az első órán igénybe venném személyi edző segítségét ( hogyan edzek,mit egyek).
Aztán belevágnék. Havonta 5 kiló max fogyással.
Sok sikert! :)
én 2,5-3 hónap alatt fogytam le 80 kilóról 65re sportolás nélkül.
eredmény: mérlegen kevesebb kiló, de narancsbőrös comb, izom nélküli, nyeszlett, zsíros test... nem érte meg.
Hallottam már ilyenről. Akkor reális egészségesen, ha mondjuk 200 kiló fölötti az ember. Így is kemény, persze, hisz óriási deficit kell, szolid evés, mozgás.
Extrém, a testnek nagy terhet jelentő, sok izmot vesztő módon jóval kisebb felesleggel is megoldható, de eleve kell hozzá egy állóképesség, kitartás, némi mazochizmus...
Én 4 hónap alatt fogytam 30-at fiatalon, nagyon keveset ettem. Nyilván nem úgy néztem ki, mint valaki aki sose volt kövér, de annyira nem is volt vészes. Nem volt kötényhasam, jól éreztem magam a bőrömben. Kb 5 kilót szedtem vissza fél év alatt, és azt a kb 60 kilót tartottam utána nagyon sokáig.
Persze én se ajánlom a koplalást, de nem feltétlenül lesz annyira szörnyű eredménye, mint itt írják.
Nem feltétlenül, de megtörténhet, ha olyan a genetika.
akkor meg inkább ésszel, mint durr bele mától nem eszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!