Sikerült már valakinek?
Az interneten találtam Denise Austin videókat. Néhányat már ki is próbáltam, és próbálom megoldani, hogy minden nap legyen időm tornázni rá.
Tornázott már valaki erre a videóra? Sikerült valakinek fogynia vele?
Előre is köszönöm!V 20/L
Alapvetően az étrendnek kell nagyon rendben lennie, ezen múlik minden. Ha ez oké, akkor lehet eredményesebb talán egy hagyományos, folyamatos 45-60 perces aerob mozgás. Előtte egy kis L-karintin, majd jöhet egy sietős gyaloglás,
ellipszis, vagy bicikli. Jók ezek a mozgások is amelyek a videóban vannak, de az aerobnak van egy fontos szabálya, mégpedig hogy nagyon monoton és folyamatos legyen. Beáll a szervezet az adott tempóra és szinte észre sem veszed hogy munkát végzel.
Nyilván mindenkinek más jön be, van akinél ezek a tornák működnek, én ezzel a mozgással és jó étrenddel 30 kilót fogytam 1 év alatt. És természetesen súlyzós edzéssel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!