Tudnátok nekem olyan videót videókat linkelni ami zsírégető és ami be is vált? Kivácsi vagyok sikerült e valakinek ilyen módon lefogyni, kipróbáltam Norbitól a duci tornát nem volt túl erős, , izzadósaaat kérek szépen
1. Az izzadás nem függ össze azzal, hogy mennyi kalóriát égetsz, tehát attól, hogy nem izzadsz, attól még égethetsz sok kalóriát, és fordítva is igaz.
2. Az, hogy fogysz-e az étrenden múlik, a sport csak rásegít.
3. Ha teheted ne ilyen "tornákat" csinálj, mert ezek semmire nem jók. Inkább sportolj pl. fuss, ússz, bringázz stb.
4. Hogy a kérdésre is válaszoljak, ilyesmit szoktam csinálni, ha rossz idő van, és nem tudok kimenni a szabadba tekerni. Mondjuk én nem fogyás, hanem edzés céllal, és nem konkrétan ezt, mivel én saját magam állítom össze az edzést, de ez a video is jó. Természetesen nem kell mind a 90 percet végigcsinálni, és az is igaz, hogy kell hozzá egy szobabicikli/görgő, de végülis az élőbbi majdnem annyiba kerül, mint egy futócipő. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!