Lapos hasat sikerült valakinek elérni, aki hasonló problémákkal küzd, mint én? Ha igen hogyan?
Totál lapos hasa egészséges nőnek nem nagyon lehet. ( a testépítő, élsporoló és hasonló extremitásokat felejtsük el. hétköznapi, normális emberekről beszélünk.)
A nőknek anatómiailag domború a hasfaluk, praktikus okokból. Szóval a női lapos has, sosem lapos igazából.
magasságod/súlyod még kevéske is talán, nem hinném, hogy kövér vagy és ez okozza a problémát. - ettől függetlenül, még lehetsz ""hájas"". ( arra a vékony, keveset mozgó lányokra jellemző "puhány-hájra" gondoltam. Mondjuk, kardiózol, szóval kétlem, hogy esetedben ez lenne a gond okozója)
A kardio mellé talán egy kis hasizom edzést beiktathatnál, hátha az izomnövekedés után szebbnek látod a hasad.
Amúgy, nekem hiába lapos a hasam, én meg puffadós vagyok ( kb mindentől) szóval.. nők vagyunk, mindig van valami ami nemtetszik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!