2 kérdés : 1. Neki ilyen a teste alapból, vagy befeszített izmokkal van ezen a képen? 2. kb mennyi idő elérni egy hasonló fizikumot átlagos genetikával, rendes edzéssel és étrenddel? (KÉP)
leginkább a mellizomra vagyok amúgy kíváncsi hogy arra feszít-e.
Amúgy már elkezdtem edzeni:)
1. Nem feszít mellre.
2. Sokan kiegyeznének egy ilyen csípővel ;)
3. Nadrággal fedett lábról aztán jó sokat le lehet vonni.
Tényleg takarja a nadrág, de ebből a perspektívából még nadrágon keresztül is aránytalanul vékonynak tűnik a combja,a csukjája meg aránytalanul izmos. Szerintem.
Mi az a vastag "kitüremkedés" a csípőjénél?
Egyébként én sem hiszem, hogy ez naturálban összehozható lenne.
geenanna : mire gondolsz? arra a V alakű "övre" ,vagy hogy kitüremkedik 2 oldalt a csípőnél? Mert az gondolom a medencecsont nagysága miatt is lehet.
7-es válaszoló: Szerintem a szálkásságra gondoltak hogy nem lehet ilyen szálkás valaki naturálon
Az a ligamentum inguinale, az oldalsó hasizmok bőnyéjének folytatása. Kidolgozva alacsony testzsír mellett nagyon szépen látszik.
Ez gyakorlatilag egy indikátora annak, hogy kinek mennyire jól sikerül leszálkásítani. Neki nagyon jól ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!