Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mindenki azzal piszkál, hogy...

Keri Titi kérdése:

Mindenki azzal piszkál, hogy sok a súlyfeleslegem. Leadni nem tudom pedig már egy éve változtattam az étrendemen. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Múlthéten rosszul lettem a vérnyomásom az egekbe szaladt és sokan azt mondják, hogy a hirtelen fölszedett súlyfelesleg miatt is lehet. Kevesebbet és egészségesebb ételeket eszem, kávézni már 4-5 napja nem kávézom, attól félek, hogy semmi kép nem tudom leadni a plusz 20 kg felesleget. Segítséget szeretnék tőletek kérni, hogyan tudnák lefogyni normál tempóba, hogy a szervezetemet ne károsítsam!?
2016. nov. 29. 08:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Oh kimeljekek ahogy szembeallitalak az igazsaggal. Olvasd mar el mit irtal: ulomunka, hazimunka, keves ido, es mas irjon neked megoldast.
2016. nov. 30. 19:10
 12/12 A kérdező kommentje:
Tudom mit írtam ;) És kevés idő és ülő munkához is valaki biztosan tud megoldást :) Nem hiszem, hogy csak én vagyok az egyedüli ilyen ember :)
2016. dec. 1. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!