Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 115kg-ból le lehet adni 6...

115kg-ból le lehet adni 6 hónap alatt 50kg-t?

Figyelt kérdés

Étrend változtatással, mozgással, és fogyasztószer szedésével?

(Légyszi hanyagoljatok azzal, hogy ez nem egészséges meg stb..)

2016. nov. 26. 23:56
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem létezik fogyasztószer.

Nem hiszem, hogy ilyen súlyból megy ilyen brutális tempójú fogyás (kicsit is egészségesen). 200 fölött már hallottam ilyesmiről.

2016. nov. 27. 00:04
 2/20 anonim ***** válasza:
Nem. Ha eleve jol eszel es edzel, ergo nem abonetten, felvagotton muzlin elsz es az edzes nem valami rubint rekas bohockodast takar, akkor nem. Szalkasito etrendnel es sulyzo edzesnel a zsirvesztesre tkrekszunk, minimalis izomveszteseggel, magyaraul: hogy ne legyel lottyedt a fogyas utan. Ez viszont idoigenyesebb, heti kb 1kg fogyast eredmenyez. Ha fel ev alatt ekkora sulybol 50 kg-t ledobsz (akarhogyis), logni fog a melled, a hasad, mindened.
2016. nov. 27. 06:11
 3/20 anonim ***** válasza:
35%
25 kg-nál tartok 3 hónap alatt, 106-ról keztem. A kaloriabazis.hu segítségével. Ott én nagyon alacsony, napi 600 kcalt állítottam be magamnak. Láthatod, hogy ha eszel pl csirkemellet salátával, akkor nem is ehezel, és alig van benne kcal. Szerintem nem lehetetlen, csak nagyon nagy önfegyelem kell hozzá. És persze arra figyelj, ha eléred a célt, ne hízd vissza!
2016. nov. 27. 06:45
 4/20 anonim ***** válasza:
Ennyit azért még a plasztikai sebészek sem vállalnak.
2016. nov. 27. 07:20
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Napi 600 cal. Gratulalok. A szervezeted ennyit hasznal el kb csak a keringesed es a testhomersekleted fenntartasara. Funkcionalisan ehezel.
2016. nov. 27. 07:43
 6/20 anonim ***** válasza:
45%
Egyaltalan nem ehezek... Sok zoldseg, es csirke husi. Emellett vannak szuper kremek, amik segitenek a borom feszesen tartasahoz. Nekem igy megy csak... Es most voltam vervetelen, minden ertekem tokeletes. Jol erzem magam... Es a celig nem allok meg. Aki nincs "ebben" a cipoben nem ertheti... Nekem az egesz eletem errol szol. Ha csak a kajara nezek, hizok :( Nagy elmeny, amikor kapok magamra csizmat, amikor fel tudok csinosan oltozni. A kerdes az volt, h lehet-e... Nem mondtam, h egeszseges, nem is ajanlom senkinek... Ez a sajat "tortenetem".
2016. nov. 27. 09:04
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
A funkcionalis ehezesnel nem feltetel, hogy ehsegerzetet erezz. A tested attol sinylodik es raktaroz. 1200 kcal alatt koplalas. Ha 600 kcalal tudsz csak sulyt tartani, akkor a kajaval van a gond.
2016. nov. 27. 09:23
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem ezeket a kérdéseket. Aki az elmúlt évben 115 kilóra hízott, mert valami gondja van az evéssel, pótcselekvésként nassol, szeretethiányt enyhít vele, mittudomén... az az ember nem tud összekaparni akkora spártai szigort, hogy hat hónapig koplaljon. Nekiugrik nagy lendülettel, majd a harmadik hét táján feladja. Így a válasz irreleváns, teljesen mindegy, hogy lehetséges-e 6 hónap alatt 50 kilót fogyni.
2016. nov. 27. 09:24
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Altalanos tapasztalatok szerint heti 0,5-1 kilo fogyas az egeszseges es hosszu tavon fenntarthato tempo. Azaz neked minimum 50 het...

En azt mondanam hogy ha mindent szuperul csinalsz, akkor kabe masfel ev azert kell hozza.

A fogyasztoszert meg felejtsd el, hulyeseg.

2016. nov. 27. 09:58
 10/20 anonim ***** válasza:
91%
A test még mindig nem tud koplaláskor raktározni (nincs miből, sőt, lelkesen kell bontania magát), amúgy egyetértek, ez éhezés, amihez a világon semmi köze nincs az éhségnek. S nem mindenki lakik jól pár kcallal, akármennyire is laktat a fehérje. De hogy a teste mindenkinek éhezik a koplalástól, az bizonyos. Van, akié nem ad vészjeleket, van, aki összeesik, de egyiknek sem jó.
2016. nov. 27. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!