Most hogyan hiztam ennyit?
Lány vagyok,13 éves , 166 cm, 79 kg..vagyis voltam hétfőn.
Kover vagyok tudom, de nem tudok fogyni. Ilyen alkatom van. Ma a barátommal elmentem sétálni, aztan végül felmentem hozzá. Elmentem wc-re és azt veszem észre hogy alig tudom levenni a nadrágomat. Eleg szuk lett. Levettem, majd amikor akartam felvenni..nem sikerult nem ment ram. Vegul nem erdekelt es fel sem vettem. Kivancsi voltam h hiztam el a baratom azt mondta h egy kicsit lehet.
Otthon megmertem magam es 87 voltam. Nq ezt nem ertettem. A baratommal 2x voltam mcdonaldsban.. meg ettem chipset, de ez maskor is igy van..sot volt h 5x voltam mekiben 1 heten. De nem szoktam hizni max 1-2 kg-t.
Most meg nagyon sokat hiztam. Meg ma felugrottam a pasimra es alig birt el.. nem ertem mi lehet
Extrém vizesedés...? Ennyit szerintem egyszerűen képtelenség hízni, vagy ha valakinek sikerül, az extrém kivételes dolog.
Olyan nem igazán van, hogy ilyen alkatú az ember. Bizonyos tényezők átkozottul megnehezíthetik a fogyást, de gyakorlatilag mindenkinek le kell tudnia fogyni, ha megteszi a megfelelő lépéseket (ami egyeseknek szabad akaratból nem megy, ezt még meg is értem).
Szeretek ilyen lenni. A baratom is szeret ilyennek szereti ha ra fekszek meg ilyenek.
Nem szeretnék fogyni.. szeretek ilyen lenni.Csak ez furcsa volt nekem
Mind a két alkalommal ugyanazon a mérlegen mérted magad? Csak mert kizárt dolog, hogy 4-5 nap alatt 8 kilót hízzon valaki. Az sem mindegy mikor méred magad, reggel, vagy este. Vagy pl. menstruáció előtt, és alatt mutathat néhány kilóval többet a mérleg. Nekem 3 kg-mal több a súlyom olyankor, de van akinél akár 4-5 kilóval is több.
Más magyarázat nem jut eszembe, de ennyit egyszerűen nem hízhattál ennyi idő alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!