4 nap zabáltamm mindent, most 4 kilóval többet mutat a mérleg akkor végleg most ennyit híztam?
Nekem erre azt szokták mondani,ha néhány nap alatt ennyit híztál,akkor mutogatni lehetne.Az emberi szervezet nem úgy van kitalálva,hogy pár nap alatt ennyit felszedjen.
Először is vedd számba,hogy mennyit ettél,és voltál e a napokban utána rendesen wc-n.Mit ettél,mert lehet olyat,amitől kissé felpuffadtál,nem tudom lány vagy e,de a lányok menzesz előtt elraktároznak magukban egy kis vizet aminek persze van súlya.
Meg ha nehezebb ételeket fogyasztottál,akkor a szervezeted nehezebben birkózik meg vele,így lassabban is távozik.
Azt tanácsolom,néhány napig fogyassz könnyen emészthető ételeket,kerülve a krumplit meg a kukoricát,mert mind kettő eléggé puffaszt.Esetleg én ilyenkor szoktam egy este főzni mályva teát,aminek hasható hatása van.Az másnapra átmossa a szervezetemet.Vagy erre jó a ricinus is.
Nem ennek legalább a fele folyadék.
Én 3 nap zabáltam 3 kg plusz jött rám,de lement 2 nap alatt miután sokat jártam pisilni.Szóval tuti viz a 4kg-ból legalább 2-3 kg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!