Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Edzés komolyabb diéta nélkül?...

Edzés komolyabb diéta nélkül? Mi a véleményetek az étkezésemről?

Figyelt kérdés

168 cm és 57 kg vagyok, nő, 28 éves. Nem vagyok kövér, viszont eléggé plöttyedt, pici felesleg van a combomon, illetve még kisebb a hasamon.

A kérdés az lenne, hogy ha csak elkezdenék, mondjuk háromszor otthon tornázni egy héten, plusz egy-két alkalom futás, akkor lemenne a pici felesleg?

Amúgy nem eszem sokat, mondjuk egy napom úgy néz ki, hogy reggelire egy szendvics legtöbbször valami egészséges pékárúból, sonkával, sajttal, valamint néha zabkása, rántotta.

Tízórai valami gyümölcs, ebéd pedig husi zöldséggel, vagy főzelék. Délután megint némi gyümölcs ha éhes vagyok, este pedig egy szelet kenyér, valami felvágottal, tegnap pl. tükörtojást ettem, vagy körözöttes kenyér, van amikor csak sütőtök, esetleg három virsli sajttal.

Hétvégén többet nasizok, akkor eszek általában valami édességet, sütit vagy csokit.

Tésztát talán havonta egyszer eszem. Krumplit is ritkán, kávét édesítővel iszom.

2016. nov. 23. 12:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nem muszáj az étrendeden változtatni, elég lesz a sport ilyen kevés felesleg mellett. Én is pár hónapja elkezdtem futni, közben ugyanúgy ettem mindent amit akartam (fagyit, kekszet, stb, persze mértékkel), viszont a futás miatt fogytam több kg-t is és sokkal jobban néz ki a testem.
2016. nov. 23. 18:15
 12/15 anonim válasza:
egyél kevesebb kenyeret. ennyi kg-val még soványnak is elmennél
2016. nov. 23. 18:26
 13/15 anonim ***** válasza:
Az étkezésed tökéletes, a súlyod is jó. Neked a tónusod nem tetszik, ezt bármi nemű edzéssel lehet kompenzálni attól függően mit szeretnél. saját testsúlyos edzésektől vastagszol izmaid környékén futástól javul a tartásod, mind2vel eléred amit szeretnél. Fontos a sok víz, hogy feszes legyen a bőröd, és ne dohányozz, hogy az is maradjon.
2016. nov. 23. 18:33
 14/15 anonim ***** válasza:

Az, hogy nem zabálod tele magad úgy, hogy moccani se tudj, még nem jelenti azt, hogy ne tudnál túl sokat enni.

Én simán bevágom a napi kalóriaigényemet egy ültő helyemben és töménységtől függően többé-kevésbé tudok moccanni utána... Nem lehetek biztos benne, hogy neked egész napos evéssel deficited van.

Fogyhatsz úgy, hogy csak mozogsz és eszel, ahogy addig, de csak abban az esetben, ha többet használsz el, amennyit beviszel.

Akármennyi mozgást ellensúlyozni lehet evéssel, végülis az étkezésen fog múlni, fogysz-e. De a mozgás nagyban megkönnyítheti a deficit tartását s más előnyei is vannak.

2016. nov. 23. 20:57
 15/15 anonim ***** válasza:
Kerdezo! Ha szerinted jol eszel, akkor miert nem jo az, ahogy kinezel? Builder ert hozza, hallgathatnal ra. Nem eszel jol, megkozelitoleg se. Tapanyagszegeny az ezrended tele rossz ch-val es husipari hulladelokkal. Az edzes meg nem fogyaszt, sose tette.
2016. nov. 23. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!