Már megint egy fogyis kérdés? :D
Igen, tudom, egy csomó hasonló kérdés van már gyakorin (és máshol is), sokat el is olvastam közülük, de mégis, kiváncsi vagyok frissebb infókra.
Először is, egy 14 éves lány vagyok. Gondolom kitalálható, hogy fogyni szeretnék. Jelenleg olyan 60 kg körül mozgok, ezt már régóta tartom, de lejjebb nagyon nem megy. Alacsony vagyok, igy jobban meglátszik a túlsúly rajtam.
Leginkább kaja tippeket várok, de tudom, hogy ez nem minden, kell a mozgás.
Heti 2x van edzésem, az kb 1 óra, illetve nem tudom mennyire számit, de 3x torna a suliban.
Mivel a nagymamám főz rám, nem tudok semmi extrás diétát csinálni, annyit teszek, hogy nem zabálom degeszre magam ebédnél. Reggelizni nem szoktam, ritka az, hogy megeszek egy banánt, vagy szendvicset. Ez tudom, hogy nem jó, "a reggeli a nap legfontosabb étkezése", bla-bla. :D
Vacsira meg mindig más. Attól függ milyen kedvem van. Vagy gyümi, vagy kevés ebédmaradék, esetleg egy kis ropi.
Délután meg műzliszelet, gyümölcs, sóspálcika, szintén ami jön.
Valami olyan étel diéta kellene, ami nem rontja az egészségem, nem leszek tőle hulla fáradt, és be tudom iktatni a mindennapjaimba. Nem kell, hogy gyorsan legyen eredménye, de azért legyen.
Megköszönök minden segitséget. ^^
Nem mindenkinek jó a reggeli. Én már a te korodban is tudtam, hogy nekem rossz. Vannak született időpszakos böjtölők, ez nem gond.
Az inkább, hogy szénhidrátokat eszel egész délután, az ismeretlen összetételű ebédmaradékot kivéve. Necces lehet, ha csak az ebédedben van fehérje...
Ha megfelelően eszel, szolid deficittel, mozgással, akkor nem leszel hullafáradt fogyáskor sem. Elég fehérje, sok zöldség, elég kalória... Konkrét ételeket nem tudok írni, hisz nem tudom, milyen stílusban eszel (bár így elnézve, "amit főznek + szénhidrátos nasik" stílusban).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!