Edzés komolyabb diéta nélkül? Mi a véleményetek az étkezésemről?
168 cm és 57 kg vagyok, nő, 28 éves. Nem vagyok kövér, viszont eléggé plöttyedt, pici felesleg van a combomon, illetve még kisebb a hasamon.
A kérdés az lenne, hogy ha csak elkezdenék, mondjuk háromszor otthon tornázni egy héten, plusz egy-két alkalom futás, akkor lemenne a pici felesleg?
Amúgy nem eszem sokat, mondjuk egy napom úgy néz ki, hogy reggelire egy szendvics legtöbbször valami egészséges pékárúból, sonkával, sajttal, valamint néha zabkása, rántotta.
Tízórai valami gyümölcs, ebéd pedig husi zöldséggel, vagy főzelék. Délután megint némi gyümölcs ha éhes vagyok, este pedig egy szelet kenyér, valami felvágottal, tegnap pl. tükörtojást ettem, vagy körözöttes kenyér, van amikor csak sütőtök, esetleg három virsli sajttal.
Hétvégén többet nasizok, akkor eszek általában valami édességet, sütit vagy csokit.
Tésztát talán havonta egyszer eszem. Krumplit is ritkán, kávét édesítővel iszom.
Mivel nem igazán van rajtad felesleg így igen,csak edzéssel is tudsz elérni eredményeket.
Én ugyanígy voltam,csak 175 cm és kb 62 kg,el kezdtem edzeni és nagyon látványos volt a változás.
Azóta az étkezésem is rendben van szerencsére :)
Az elején lenne talán pici látszata,de az olyan, mint amikor egy kissrác el kezd "gyúrni",rossz kajával, a gyakorlatok borzalmas végrehajtásával is fejlődik. Na de ez nem tart sokáig.
Én csak azt nem értem, miért nem akarod rendbe rakni az étkezéseidet?
Nem értem, hogy miért nem jó így az étkezésem? Szerintem egészségesen étkezem.
Miért csak az jó, hogy fehérjét eszem? Meg számolom hány kalória meg ilyenek. Nekem ez nem megy, ideig óráig igen, de utána megunom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!