Milyen fogyókúrás ételeket ajánlatok?
reggelire,ebédre,vacsorára ?
Ti mit szoktatok enni ?
Nem létezik fogyókúrás étel...
Ha több kcal-t fogyasztasz, mint amit a szervezeted felhasznál, akkor hízol, ha kevesebbet, akkor meg fogysz... egyél akár haribo macit mekis kajával vagy cézár salátát, almával..
A mai kajám:
reggeli: tojásturmix 2 tojásból
tízórai: 1 nagy körte, 3 szárított füge
ebéd: 1 tányér húsleveslé, csirkepörköltből egy comb, egy kis szelet bőrös csülök, párolt zöldségek (répa, borsó, zöldbab)
uzsonna: 1 datolyaszilva, 1 mandarin, kávé
Vacsorára szerintem megint csirkepörköltet eszek nyers zöldségekkel (uborka, paradicsom, paprika, avokádó), de lehet, hogy csinálok még desszertnek egy kis sütőtök-alma pürét.
Mielőtt még valaki hülyének nézne, ilyen ételekkel fogytam 18 kilót, most "súlyt tartok".
Nem tudom, neked mi a jó... Én rengeteg földimogyorót eszem mostanság (többnyire kis kókuszzsírral keverve, bonbonként), szintén sok tojást és sütit, de nem mindenkinek ez a jó irány, természetesen.
Kinek mi a fogyókúrás étel. Nekem az, ami kalória-, fehérje-, zsírdús és extrém szénhidrátszegény. A többi tényező nagyon keveset számít. De hogy a te stílusod milyen, mi laktat, mi ízlik, mit bírsz...? Nem tudhatom.
S aki kifejezetten nem nagyétű, az bármivel könnyen fogyhat. Nekem apait-anyait be kell vetni. Egy kis zab vagy alma és garantáltan nem fogyok aznap... Míg ez sokaknak pont hogy jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!