Amit le is fogysz, hamar vissza fogod hízni, mert, a tested "vésztartalék üzemmódba" kapcsol, ha állandóan éhezel, így mindegy is mennyit fogynál. (láttam, hogy írtad, hogy nem éhezteted magad, de ha csak folyadékot viszel be, akkor bizony a szervezeted éhezik)
2016. nov. 23. 08:43
2/10 anonim válasza:
Legfeljebb a belek kiürülésére lehet számítani rövid távon, amit súlyos székrekedés követ majd. A belek normális mozgásához emészthetetlen szilárd anyagokra van szükség.
2016. nov. 23. 08:44
3/10 Andizsuzsi válasza:
Nem fogytál. Kiürültek a beleid, és vizet veszítettél.
2016. nov. 23. 08:47
4/10 anonim válasza:
1 kiló nem fogyás. Egy nap alatt változik a súlyom 1-2 kilót, ahogy eszem, iszom, ürítek.
Lehet, hogy a 7. nap végére a súlyod kisebb lesz pár kilóval, mert kiürülnek a beleid, de hogy vékonyabb és szebb nem leszel, az tuti.
2016. nov. 23. 09:11
5/10 anonim válasza:
1,1 kilót fogyásnak nevezni :DD Kimegyek biciklizni 3 órát, 2-2.5 kilóval könnyebb vagyok. Semennyit nem lehet fogyni kb, mihelyst tudsz enni úgyis vissza jön a súly.
2016. nov. 23. 09:11
6/10 anonim válasza:
csak folyékony?
valaki izzítsa be a csoki fonduet
2016. nov. 23. 09:35
7/10 anonim válasza:
Mennyiségre ez nagyon kevés, és fehérjehiányos. Kicsit sűrűbb ételek kellenének, csinálhatsz zöldségpüréket, gyümölcsturmixokat, ehetnél sok lágy tojást. Inkább kevesebbet fogyj, mint hogy a tápanyaghiány miatt még betegebb legyél.
2016. nov. 23. 11:16
8/10 anonim válasza:
1 kg az nem fogyás, ennyit lazán ingadozik az ember súlya naponta.
2016. nov. 23. 11:18
9/10 anonim válasza:
#6: Én fél kiló lágytojásra gondoltam, kis kókuszzsírral gazdagítva, de a csoki sem egy rossz ötlet, valóban :D
Kérdező, ahogy írták, a fogyásod zöme tuti nem zsír, azonkívül legalább fehérjét egyél eleget, kis zsírt, zöldséget (azt is le lehet turmixolni).
2016. nov. 23. 14:31
10/10 anonim válasza:
Reggel elmegyek a budira és máris megvan az egy kg mínusz.
Ha nem akarsz emésztőrendszeri problémákat kérdező, akkor amint lehet állj vissza a szilárd ételek fogyasztására.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!