Így le tudok fogyni?
5 kg-t szeretnék leadni.
Reggeli: 25g zabpehely vizben, egy kis dióval.
Tizorai: tk kifli, csirkemellsonka. (Egyetem miatt)
Ebed: Csirkehús/ rizs vagy parolt zöldség
Uzsi: nem tudom...
Vacsora: 2 tojás, pufirizs
Reggel 3 deci citromos víz, napközben csapvíz, este pedig zöld tea.
Bár nem mindenhez van mennyiség, ez átkozottul koplalósnak tűnik. Egyél rendesen.
A zabkásád eddig rekorder, sosem láttam még apróbbat. Én már az 5 dekásokon is ámulok, az is elég elhanyagolható mennyiség, de ugye nem vagyunk egyformák. De te minden étkezésre igen visszafogottan eszel... Igaz, a kalóriaigényedet sem tudom.
A kifli azonnal felszivodik, semmit nem er. Ha mindenaron szendot ennel, akkor
vegyel vagy IGAZI teljes kiorlesu kenyeret vagy kovaszosat, mert ezek laktatnak. En is egyetemista vagyok, mindjart vizsgaidoszak, kell a tapanyag. Tizoraira ebedre meget ugyanugy husi, zoldsegek, tojas, stb. Es lakajal jol! Ebedre, ha megunid a rizst, edesburgonyat is keszithetsz, nagyon finom. Uzsonnara en ugyanazt szoktam enni amint ebedre csak koret nelkul, de a vizsgak alatt van, hogy koret is becsuszik. Az ekkora szellemi igenybevetel jo etvagyat csinal. Diot napkozben is ropogtass, mert jot tesz az agynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!