Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Így le tudok fogyni?

Így le tudok fogyni?

Figyelt kérdés

5 kg-t szeretnék leadni.

Reggeli: 25g zabpehely vizben, egy kis dióval.

Tizorai: tk kifli, csirkemellsonka. (Egyetem miatt)

Ebed: Csirkehús/ rizs vagy parolt zöldség

Uzsi: nem tudom...

Vacsora: 2 tojás, pufirizs

Reggel 3 deci citromos víz, napközben csapvíz, este pedig zöld tea.

2016. nov. 20. 14:00
 1/6 anonim ***** válasza:
A válasz ugyanaz,mint az uzsonnád.
2016. nov. 20. 14:05
 2/6 A kérdező kommentje:
Persze ehhez jön napi fél óra lepcsozes, 20 perc seta. Has es fenék kihivas. (Guggolás, felules)
2016. nov. 20. 14:05
 3/6 anonim ***** válasza:
10oraidba meg az uzsonnadba valami taplalobb kene. Foleg ha szellemi teher alatt is vagy. Nem rossz amugy.
2016. nov. 20. 14:27
 4/6 A kérdező kommentje:
Pl?:)
2016. nov. 20. 14:33
 5/6 anonim ***** válasza:

Bár nem mindenhez van mennyiség, ez átkozottul koplalósnak tűnik. Egyél rendesen.

A zabkásád eddig rekorder, sosem láttam még apróbbat. Én már az 5 dekásokon is ámulok, az is elég elhanyagolható mennyiség, de ugye nem vagyunk egyformák. De te minden étkezésre igen visszafogottan eszel... Igaz, a kalóriaigényedet sem tudom.

2016. nov. 20. 17:11
 6/6 anonim ***** válasza:

A kifli azonnal felszivodik, semmit nem er. Ha mindenaron szendot ennel, akkor

vegyel vagy IGAZI teljes kiorlesu kenyeret vagy kovaszosat, mert ezek laktatnak. En is egyetemista vagyok, mindjart vizsgaidoszak, kell a tapanyag. Tizoraira ebedre meget ugyanugy husi, zoldsegek, tojas, stb. Es lakajal jol! Ebedre, ha megunid a rizst, edesburgonyat is keszithetsz, nagyon finom. Uzsonnara en ugyanazt szoktam enni amint ebedre csak koret nelkul, de a vizsgak alatt van, hogy koret is becsuszik. Az ekkora szellemi igenybevetel jo etvagyat csinal. Diot napkozben is ropogtass, mert jot tesz az agynak.

2016. nov. 20. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!