Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy tudok ilyen alakot elerni?

Hogy tudok ilyen alakot elerni?

Figyelt kérdés

Ilyen az alakom most. [link]

Es ilyen alakot szeretnék elerni. [link]

Lehetséges ez? Ha igen hogyan?

Leirnatok nekem hogy mi kell ehhez es mit hogyan csinaljak,miket egyek,es hogyan edzzek.

Tudom kover vagyok. Epp ezert szeretnek lefogyni.

Köszönöm elore is.

2016. nov. 21. 20:39
 1/5 anonim válasza:
0%
Photoshoppal.
2016. nov. 21. 21:01
 2/5 anonim ***** válasza:
48%
A csaj láthatóan elég mű, de elérhető ilyen alak. Minimum 1 év egészséges, viszonylag szigorú diéta+heti 5x edzés. De ez csak rajtad múlik.
2016. nov. 21. 21:35
 3/5 anonim ***** válasza:
24%
Igen. Akar 15 het alatt.
2016. nov. 22. 06:05
 4/5 anonim ***** válasza:

[link]

+ olvasd el a sárga kapszula című ebookot.

2016. nov. 22. 06:29
 5/5 anonim ***** válasza:

Végre egy olyan modell, aki nem piszkafa :)

Válassz olyan étrendet, ami az ízlésednek, igényeidnek megfelel, és tudod tartani. Legyen benne elég fehérje (hús, tojás, hal stb.), egészséges zsiradék (nem étolaj), sok zöldség (friss és párolt) és némi gyümölcs. A cukrot és a fehér lisztet lehetőleg teljesen hagyd el, egészségtelen, üres kalória és nem előnyös a fogyáshoz. Igyál ásványvizet, gyógyteákat. Legyen változatos az étrended, ne minden nap ugyanazt edd, és egyél főtt ételeket is. Az elején érdemes figyelni a kalóriabevitelt, megnézni, hogy neked kb. mennyi lenne a megfelelő (mozgást is beleszámítva). Ha nem éhezel mellette, jó a közérzeted és elindul a fogyás, akkor jól csinálod.

Az edzésfajtákban vannak itt nálam okosabbak, én csak annyit javaslok, hogy mozgasd át minél gyakrabban az egész testedet, ne csak ülj és feküdj egész nap. Sétálj, kocogj, lépcsőzz, gereblyézd össze a leveleket a kertben...

2016. nov. 22. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!