Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az edzés tényleg nem fogyaszt?

Az edzés tényleg nem fogyaszt?

Figyelt kérdés
Olvasom a kommenteket és mindenhol a kaját mondják. De ha ez igaz, akkor minek sportol aki fogyózik, ha az nem segít rajta. Akkor én eddig hatalmas tévhitben éltem. Mármint nyilván nem zabálok gyorskaját, meg édességet, de én pl meg voltam győződve arról, hogy a az edzés fogyaszt. Akkor hiábavaló az a sok felülés, nem lesz tőle lapos hasam? Nekem igy nincs kedvem kínozni magam.
2016. nov. 18. 22:09
1 2
 11/13 anonim válasza:
Azért sportolnak, mert szeretik. Ez megfordult már a fejedben? :D
2017. jan. 1. 09:21
 12/13 anonim válasza:

Ja, és a sport valamilyen szinten megnyugtat. Sport közben átgondolhat dolgokat stb. A sport fogyaszt.... Szerinted hízunk tőle? XD

És nem a kaja a legfontosabb! Mert aki sport nélkül fogyózik, ok, hogy le fog fogyni, de lógni fognak a mellei, és a bőre is. Fogyókúra mellé kell sportolni,meg eleve kell sportolni. De nem jógázni, hanem olyan sportra menni, ami fáraszt és dolgoztatja az izmokat.

Az nem sport, hogy heti 1-2 x eljársz kisujjat lepegtetni. Aki szép, csinos testre vágyik, annak igen is a sportra kell ügyelni jobban.

Élő példa: edzés előtt jól tele ettem magam, elmentem edzésre, edzés alatt megittam 2 liter vizet, reggelre fél kg -.

A sport formálja az alakunkat. A popsit, a karokat, a pocakot is. De 1 hónap edzés alatt ne várj kocka hast és formás feneket. Edz kitartóan évekig. És meg lesz az eredménye!

Napi menü (diéta):

Reggeli: egyél bármit (közepes adag)

Ebéd: 2 szelet normál méretű csirkemell zöldséggel (rizs, krumpli, kenyér stb. TILOS)

Vacsora: gyümölcs

Inni vizet igyál vagy általad facsart gyümölcslevet, kerüld a cukros rostos leveket!

Csokit, édességet ne egyél! Ha nagyon nem bírod ki, 1 kocka csoki naponta!DE CSAK 1!!!!!

Mindennap sportolj (tollas, kosárlabda, foci, aerobik, úszás stb.) 1 és fél órát. Heti 2-szer menj el kondiba erősíteni. És minden edzésre vigyél vizet (1-2 litert), és idd meg. De ne egy huzamba, hanem edzés közben.

A reggeli 1 óra futás önmagában kevés, de sport és kondi mellett csak ajánlani tudom.

A fenti menüt fogyókúra alatt edd és az elmondottak szerint sportolj és miután elérted a célod ehetsz bármit MÉRTÉKKEL és a sportból is visszavehetsz, ha szeretnél, de ne hagyd abba!

Sok sikert!

2017. jan. 1. 09:42
 13/13 anonim ***** válasza:

"Ja, és a sport valamilyen szinten megnyugtat. Sport közben átgondolhat dolgokat stb. A sport fogyaszt.... Szerinted hízunk tőle? XD"

Tömegnövelés megvan? konditermi edzés + kcal szufficit, nem igaz h a sport fogyaszt.

2017. jan. 1. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!