Az edzés tényleg nem fogyaszt?
Ja, és a sport valamilyen szinten megnyugtat. Sport közben átgondolhat dolgokat stb. A sport fogyaszt.... Szerinted hízunk tőle? XD
És nem a kaja a legfontosabb! Mert aki sport nélkül fogyózik, ok, hogy le fog fogyni, de lógni fognak a mellei, és a bőre is. Fogyókúra mellé kell sportolni,meg eleve kell sportolni. De nem jógázni, hanem olyan sportra menni, ami fáraszt és dolgoztatja az izmokat.
Az nem sport, hogy heti 1-2 x eljársz kisujjat lepegtetni. Aki szép, csinos testre vágyik, annak igen is a sportra kell ügyelni jobban.
Élő példa: edzés előtt jól tele ettem magam, elmentem edzésre, edzés alatt megittam 2 liter vizet, reggelre fél kg -.
A sport formálja az alakunkat. A popsit, a karokat, a pocakot is. De 1 hónap edzés alatt ne várj kocka hast és formás feneket. Edz kitartóan évekig. És meg lesz az eredménye!
Napi menü (diéta):
Reggeli: egyél bármit (közepes adag)
Ebéd: 2 szelet normál méretű csirkemell zöldséggel (rizs, krumpli, kenyér stb. TILOS)
Vacsora: gyümölcs
Inni vizet igyál vagy általad facsart gyümölcslevet, kerüld a cukros rostos leveket!
Csokit, édességet ne egyél! Ha nagyon nem bírod ki, 1 kocka csoki naponta!DE CSAK 1!!!!!
Mindennap sportolj (tollas, kosárlabda, foci, aerobik, úszás stb.) 1 és fél órát. Heti 2-szer menj el kondiba erősíteni. És minden edzésre vigyél vizet (1-2 litert), és idd meg. De ne egy huzamba, hanem edzés közben.
A reggeli 1 óra futás önmagában kevés, de sport és kondi mellett csak ajánlani tudom.
A fenti menüt fogyókúra alatt edd és az elmondottak szerint sportolj és miután elérted a célod ehetsz bármit MÉRTÉKKEL és a sportból is visszavehetsz, ha szeretnél, de ne hagyd abba!
Sok sikert!
"Ja, és a sport valamilyen szinten megnyugtat. Sport közben átgondolhat dolgokat stb. A sport fogyaszt.... Szerinted hízunk tőle? XD"
Tömegnövelés megvan? konditermi edzés + kcal szufficit, nem igaz h a sport fogyaszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!