Ha fogyni szeretnék táplálék kiegészítésnek milyen magvakat ajánlotok?
Figyelt kérdés
2016. nov. 15. 23:45
11/16 anonim válasza:
Dió, törökmogyoró, kesudió, mandula, tökmag. Legjobb a nyers, azaz nem pirított-sózott, de azokat is eheted (pl. napraforgómagot is), ha bírja az emésztésed. 100 grammal én konkrétan több órára jól szoktam lakni, de nem muszáj annyit enni, jelentős a kalóriatartalmuk.
12/16 anonim válasza:
A lenmagot nem tudja elnassolni bent, amúgy jó cucc, én is eszem, pl. ételre szórva. Rántottába is keverhető, zöldséges ételeket is gazdagít, persze darálva mindkét esetben. Iskolába bármelyik elvihető egy kis dobozban, bár a felvágott zöldségest nem tárolgatnám sokáig. Persze egy dobozka kesu vagy hasonló egyszerűbb és az nagyon finom pörkölve (a kesu az, ami úgysem nyers, eleve hőkezeléssel veszik ki a burkából. a nyersvegánok azért eszik, persze natúr formában).
13/16 A kérdező kommentje:
Natúr Danone joghurtba lehet keverni lenmagot? Vagy gusztustalan íze lesz?
2016. nov. 16. 12:25
15/16 A kérdező kommentje:
Miért?
2016. nov. 16. 20:17
16/16 anonim válasza:
Joghurtba még sose kevertem, de nyilván meg lehet enni, ízlés dolga, hogy bejön-e, ki lehet próbálni. Csak ne legyen egész, hogy hasznosuljon, kemény mag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!