Hány kg-nak "kell" lennem ha 183 cm magas vagyok és lány? Nem akarok topmodell alkatot hanem elfogadhatót. Nemakarok anorexiásnak tűnni. Most 86 kg vagyok, fogytam 15 kg-t. Mennyit kell még kb?
na ugye, hogy jó rád a 38-as :D
turkáló, angol márkák - limitált szériások azok is:D nem jön veled szemben és minőségi...sőt én néha új cuccokat s találok, címkéseket
Ez hülyeség! Úgy nagyon gebe lennél. Én 163 cm vagyok, és 57 kg. Holott az ideális súlyom (BMI) 58,5 kg lenne... Szóval arra akarok kilyukadni, hogy a magasságodból vonj le 10-ez, azaz 73 kg-nál ne legyél soha kevesebb (pedig már az is soványnak számítana a te esetedben).
A testzsír pedig nem feltétlenül látszik. Egy sovány nőnek is lehet 30%-os testzsírmennyisége, mivel leépültek az izmai, de attól ő még soványnak látszik. Szóval ez se olyan dolog, hogy én most ránézésre megmondom, hogy kin mennyi zsír van!!!
Én is gratulálok az elért eredményeidért :) (és ne dőlj be a mai világ trendjeinek - az anorexiások lassan kimennek a divatból) :D
Helló, én 168/67 vagyok, és egyáltalán nem kövér.
Neked a 63 baromi kevés lenne.
Itt ki tudod számolni:
A testzsírszázalékról a sok okosnak annyit, hogy pontosan csak vérvételből lehet megállapítani, nekünk nézték, és az enyém magasabb lett, mint a durván túlsúlyos anyukámé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!