Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az, aki napi egy étkezéssel...

Az, aki napi egy étkezéssel jól érzi magát, hogyan csinálja?

Figyelt kérdés
Sok kérdésnél felmerült már a rendszeres, kisebb adagokban való (mondjuk napi 4-5) étkezés vs akár naponta egyetlen étkezés. Többen írták, írtátok, hogy nektek egy étkezés is elég. Mivel ezt olyanok is említették válaszban, akik egyébként nagyon is értelmesen és értőn írtak a kérdésekre, elsősorban őket kérdezném, hogy ez mitől és hogyan működik? Félreértés ne essék, nekem biztosan nem lenne való, épp ezért nehezen is tudom elképzelni, de kíváncsi vagyok nagyon - és elhiszem, hogy vannak, akiknek ez így jó. Azt írták egy másik kérdésnél, hogy elegendő egy étkezés ahhoz, hogy ne érezzék éhesnek magukat. Hogyan esztek ilyenkor? Hogyan kerülitek el, hogy a nagyobb mennyiségű étel megterhelje a gyomrot, vagy akár túlzottan kitágítsa? Előre is köszi a válaszokat!

2016. nov. 11. 23:01
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát, tapasztalatait!
2016. nov. 30. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!