Kardióval, illetve mennyiségileg csökkentett étkezéssel le tudom adni a hasam?
Figyelt kérdés
Nincs sok felesleg, mégis nagyon zavaró számomra. Napi 30 perc kardióval, illetve mennyiségileg csökkentett étkezéssel. 5 főtékezés plusz gyümölcs. Ez lényegesen eltér az eddigi étkezésemtől. Így le tudom vinni a felesleget eredményesen a hasamról?2016. ápr. 27. 21:24
1/2 anonim válasza:
Nincsen eléggé pontosítva az étrend,nem írtad a deficit mértékét sem,a gyümölcs meg cukros víz nem sok helye van a diétában.Legfeljebb egy alma a rost miatt és annyi.Ezért érdemben nem lehet válaszolni a kérdésedre,de az edzés legalább karbantartja a szíved keringésed ha változni nem is fogsz semmit,ezért az egészségedést azért teszel legalább valamit.
2/2 anonim válasza:
a kaja minősége szerintem jobban számít. Mert hiába kardiózol,ha utána benyomsz egy tál spagettit :)
én az aerób mozgást és a csirkemell saláta kombót preferálom :D persze + túró tojás stb. vannak fincsi dolgok amiktől nem hízol :)
még így margóra, sokan kihagyját a gyümölcsöt is mert az is hízlal, bár szerintem,ha nem versenyre készül valaki akkor nemá´ a finom egészséges kaját hagyjuk ki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!