Miért baj, ja valaki meghánytatja magát néha?
Ha követsz egy szigorú diétát, de a család nem támogat, melletted zabál... Elcsábulsz, mert finomakat esznek. Megkóstolod, csak az íze kedvéért. Aztán eszel még...
Utána inkább hánysz, hogy ne menjen kárba a diétád.
Így megvolt az ízélmény, mégem ettél.
Ez miért baj? Senki nem járt még így?
Sok káros dolog visszafordíthatatlan, pia, cigi, stb.
Az evés nem az.
Mert Afrikába meg éheznek!
Egyébként meg a reflux betegség miatt.
A nyelőcső nem arra van kitalálva, hogy rendszeresen gyomorsav kerüljön bele.
Felmaródik, kifekélyesedik azt az életbe nem jön rendbe és onnantól cseszheted.
Inkább számold ki, hány szériát kell lenyomnod, vagy hány kilométert lefutnod hogy elégesd a plusszba bevitt kalóriát.
Több értelme van mint okádni, mert esetleg még az izmaid is fejlődnek így, és a bröd is feszesebb lesz..
Mert ebből lesz a bulimia te elmebeteg p*csa
És ha nem támogatnak? Önuralomról és akaraterőről hallottál már. Megsúgom, hogy így az életben nem fog lemenni a hájas seggedből egy gramm se, csak kirohadnak a fogaid és undorítóan büdös lesz a pofád is.
A 4-es stílusa eléggé gyomorforgató (hogy stílszerű legyek), de tartalmilag teljesen igaz.
Ez maga a bulímia, egy pszichés betegség. Testi károkat is okoz, amiket már felsoroltak, de a lelki bajodat kell elsősorban megoldani. Szeretethiányod van, önbizalomhiány, és egy olyan területbe forgatod bele (a fogyásba), amire nincs szükséged, és aminek nincs köze az alapproblémádhoz. Pszichológushoz kell menni, de legalább egy lelki segélyszolgálatot hívj fel, hogy ennek a mikéntjét megbeszéld velük.
Azért baj, mert baromira egészségtelen és beteges ez, plusz simán átmehet bulímiába is.
Ne csábulj el vagy ha mégis, kövesd az egyik hozzászóló tanácsát s inkább eddz többet... Sokkal, sokkal hasznosabb, jobb, egészségesebb.
Amúgy én fogyáskor is finomakat eszem... S csak mert megkóstolod a sütit, nem kell iszonyúan bezabálnod. Alkalmi kóstolás pedig nem sok vizet zavar.
Vannak fent videók ilyen lányokról, keress rá. Láttam egyszer egyet, egy nő kamaszkorában végig tolta hányással, felnőtt korára refluxa volt, nem volt normális gyomorműködése, a fogai elől meg úgy néztek ki, mint az elfordított tictac, úgy lemarta a sav.
Engem se támogattak otthon, ették a jó kajákat, de megbírtam állni. Sőt, ki se mentem a szobából amíg ők ettek.
Szimplán undorító.
Mellette nulla akaraterő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!