Hogyha egy ember evés után meghánytatja magát, tényleg nem fog hízni?
Figyelt kérdés
2009. márc. 10. 13:49
1/6 anonim válasza:
Kijön belőle az étel, nem tud felszívódni , megemésztődni, lerakódni.
2/6 anonim válasza:
De valamennyinek muszáj felszívódni, különben 'meghalsz'. Amugy meg amint abbahagyod, akkor szeded csak fel igazán a kilókat, szerintem. Mellesleg pedig sokkal nagyobb kárt okozol ezzel magadnak, mintha csak szimplán picit dundibb maradsz.
3/6 anonim válasza:
Elég nagy h....ségnek tartom.
Hízni nem fogsz,de bulemiás leszel.Hozzászoksz a hánya´shoz,és mikor már nem is akarod sem tudod majd abbagyni.(ha csak a családodból valaki nem veszi eszre és észhez te´rít egy jó jobbossal balossal)Kórázba krülsz kb.30kg osan ahol vagy tudnak rajtad segíteni,vagy meghalsz,mert a szervezetedet teljesen tönkre tetted.Boccs,hogy ilyen drasztikusan leírom,de ez az igazság.Sajnos sokan csinálják.INKÁBB EGYÉL KEVESEBBET ÉS IGYÁL SOK VIZET!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ènzerencsér idejében abbahagytam,bár nehéz volt...Ne kezdj bele ilyenbe kérlek!!!!
4/6 anonim válasza:
5/6 anonim válasza:
épp ezért halnak bele, illetve lesznek bajaik..
6/6 anonim válasza:
hmm reálisnak hangzik, de számomra érdekes, hogy én hánytatósakból még csak dagadttal találkoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!