Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért baj, ja valaki meghányta...

Miért baj, ja valaki meghánytatja magát néha?

Figyelt kérdés

Ha követsz egy szigorú diétát, de a család nem támogat, melletted zabál... Elcsábulsz, mert finomakat esznek. Megkóstolod, csak az íze kedvéért. Aztán eszel még...

Utána inkább hánysz, hogy ne menjen kárba a diétád.

Így megvolt az ízélmény, mégem ettél.

Ez miért baj? Senki nem járt még így?

Sok káros dolog visszafordíthatatlan, pia, cigi, stb.

Az evés nem az.

2016. aug. 24. 20:02
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Kiscicám... Iskolázottabb vagyok én, mint te, az tuti. Nem azt vártam, hogy bárki meggyőzzön.

Csak 1 válaszolónak tűnt fel a "néha" szó, a többieknek szövegértés kettes.

2016. aug. 25. 22:43
 12/13 acelsziv ***** válasza:
100%

11: Iskolázottabb lehetsz, de okosabb nem az tuti.

Pár wc -papírnak valóval nem lesz se tartásod, se akaraterőd, de kisebb segged. Mellesleg az, hogy kijártál 8 általánost nem emel mások feje fölé...

2016. aug. 26. 09:00
 13/13 anonim ***** válasza:

Amit te néhának gondolsz, azt egy szakember gyakran-nak látja, ami pillanatok alatt átcsap a mindig-be. Nem te uralod, ő ural téged. Szenvedéllyé válik. Ez egy létező betegség.

Amúgy meg biztos, hogy nem vagy kövér. De aki az, annak se betegséggel kell fogynia.

2016. aug. 26. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!