Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A majonézes padlizsánkrém...

A majonézes padlizsánkrém jobb, mint a light margarin?

Figyelt kérdés

2016. okt. 20. 17:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Padlizsánkrém. Abban ott van(ha nyomokban is) a padlizsán.
2016. okt. 20. 18:07
 12/17 anonim ***** válasza:
20%
Ha ennyit fogytál, nagy eséllyel óriási túlsúly volt rajtad. Ha formás akarsz lenni, formásodni szeretnél, abba sem a kenyér, sem a margarin, sem a vaj nem fér bele. Fogyni ugyan lehet velük, de amikor már a formákra gyúrsz, nem löttyedt bőrt akarsz, akkor bizony a 2 szelet kenyér is bekavarhat, ha hiszed ha nem.
2016. okt. 20. 18:19
 13/17 anonim ***** válasza:
A margarint felejtsd el, műanyag az egész. Házi majonézes padlizsánkrémre szavazok. De csinálhatsz szardíniakrémet, májkrémet, én speciel a vajat is jónak tartom (nyilván nem eszel meg fél kilót, és az legalább természetes anyag).
 14/17 anonim ***** válasza:
Van sima, füstölt padlizsánkrém is, ami gyakorlatilag csak padlizsánból áll és még minimális kis ebből-abból (só, esetleg tartósítás). Ebben nem sok kalória van. Befőttesüvegben árulják, a nemzetközi polcokon, általában a keleti termékeknél. Én a Sparban és az Auchanban mindig a Tao-Tao márka vörös csomagolású élelmiszerei mellett találok rá.
 15/17 anonim ***** válasza:
csinálj házi májkrémet, kőrözöttet, hummuszt. Én ezeket szoktam kenyérre kenni, viszonylag alacsony a kalóriatartalmuk is.
2016. okt. 20. 19:06
 16/17 A kérdező kommentje:

30kg túlsúly volt rajtam

Köszi a válaszokat

2016. okt. 20. 20:02
 17/17 anonim ***** válasza:
Amikor én fogyóztam nem tettem rá semmit. Csak kenyér, sonka, zöldségek. Úgy is lecsúszott. De ha valamelyik mindenképp kell a padlizsánkrémre szavazok
2016. okt. 20. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!