Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha súlyt akarok tartani,...

Ha súlyt akarok tartani, belefer a margarin/vaj reggelihez?

Figyelt kérdés
Pl. Teljes kiroesu kenyerre kenve

2015. máj. 3. 10:53
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha én súlyt akarnék tartani, bármit ennék, amit akarok... :D Bárcsak már ott tartanék, bár sok dolog nem fog változni, életmódot váltottam ;)

Fogyáshoz is belefér a vaj, miért ne? A margarint nem tartom jónak s egészségesnek semmiképp.

Attól függ, mennyit és mit eszel még s éhes vagy-e így. Bár a zsír laktat, néha nem eléggé. Ha egy csomó mindenfélét mindenképpen eszel egy nap, mert úgy lesz kerek, akkor a plusz vaj már megjelenhet problémaként, nálam ez van, ha túl sok vajas kávét iszom egy nap...

A sok szénhidrát sok zsírral tipikusan nem javasolt, bár van, aki máshogy nem tud táplálkozni. De egy kevés zsír mindenképpen szükséges. Ha máskor zsírszegényen eszel, direkt jó, ha legalább reggel eszel zsiradékot.

2015. máj. 3. 11:09
 2/2 A kérdező kommentje:
Vajas kave? Erdekesen hangzik:D Mindenesetre koszonom a valaszodat. Alapvetoen igyekszem tisztan etkezni, kizarolag reggelire eszek teljes kiorlesu kenyeret, de van, hogy magkenyeret. Ebed-vacsora altalaban husbol vagy tojasbol es zoldsegekbol all. Azert tettem fel a kerdest, mert rakaptam a vaj izere es tudom, hogy magas a kaloriatartalma. Eddig olivaolajat hasznaltam helyette, de mar kicsit unom.
2015. máj. 3. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!