Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Beletörődjek vagy mihez kezdjek?

Beletörődjek vagy mihez kezdjek?

Figyelt kérdés

Az utóbbi 1 évben 4 diétás módszert próbáltam ki.

1. Csak zabból csináltam mindent. Semmi nasi, cukor.

Ezt csináltam kb. 3 hónapig.

Eredménye plusz kilók.

2. Edzőtől kértem étrendet.

Napi menüm csirkemell volt zöldséggel. Napi 5 étkezés. Semmi nasi, gyümölcs. Csak puffasztott rizs...

Eredménye első héten -2 kg. Majd amikor abbahagytam, mert nem bírtam mindig ugyanazt enni +6 kg-val lettem több.

3. Szintén edző tanácsolta csak gluténmentesen táplálkozhattam. Napi 3 étkezés volt megengedett. 4 után semmit nem ehettem.

-2 kg volt szintén az első héten. De persze vissza is jött.

4. A legújabb amit jelenleg csinálok a regenor.

2 hete kezdtem. Betartom nem szoktam sokat enni de eddig -1 kg.

Nagyon el vagyok keseredve.

Annyi mindent megpróbáltam már.

És mielőtt azt hinnétek nem mozgok, kb 1,5 éve heti 5 napot mozgok.

Futás, súlyzós edzés. Edzővel is kondiztam.

Jelenleg 67 kg vagyok.

Mikor ezt az egészet elkezdtem 62 kg voltam úgy , hogy egyáltalán nem figyeltem oda.

Lehet most lelkileg ennyire rástresszelek erre az egészre.

Tipp, hogy mit csináljak?

2016. okt. 17. 11:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

A regfost öntsd ki a budiba! Nem kell. Azért nem működik, amit csinálsz, mert nem életvitelszerűen műveled (életmód). Meg kell találnod magadnak, mi az, ami neked jó. Az alapok itt vannak :

[link]

A test átformálása hosszú idő. Erre rendezkedj be!

2016. okt. 17. 11:40
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
En a 2. verzio szerint elek evek ota. Mondjuk nem csak csirke es zoldseg, hanem pulyka, hal, zabpehely, feherjeturmix, turo, cottage is. Ha hianyzik valami ritkan, akkor nasizok. Melle a sulyzos edzes. Ennyi a titok. Csak ki kell tartani. Ez inkabb eletmod, nem fogyokura. Ha feladod, akkor nem leszel elorebb.
2016. okt. 17. 11:40
 3/14 anonim ***** válasza:
34%

Ott kezdődik hogy fogalmad sincs az egészről. Nyilván erősödtél, formásodtál. Izmosabb láb, fenék, has, mell és vállöv, kar. Ezekből csak a lábra fel tud jönni 5 kiló izom!

Legalább ennyivel tisztában lennél!

2016. okt. 17. 11:43
 4/14 anonim ***** válasza:

Az elsőnél a link...

Nem kell csirke rizst enni... bármit ehetsz de azok alapján az elvek alapján meg kell tervezned az ételedet és tisztában kell lenned a makro tápanyagokkal, hogy mennyit ehetsz, és mikor... főleg ha nehezen fogyó típus vagy...

Szerezz be egy digitális konyhamérleget és szépen grammozz ki mindent...

Ha 210gramm-ra jön ki a napi pl bulgur adagod, akkor az 210 gramm legyen... ne szemre annyi, ne majdnem annyi, ne kicsit több...

Én is e szerint táplálkozom mát 5 éve...

És változatosan eszem, bármilyen ételt el lehet készíteni tudatosan számolva a makro tápanyagokat... ma pl csirkecomb/vadasmártás/teljes kiörlésű nokedli a menüm...

Tegnap édes savanyú mártás pulykamell, rizs, húsleves volt a menüm...

Holnap meg szerintem proteines tejberizst fogok tolni egész nap amitől mindig hasmenésem van, mindig megbánom, de legalább nagyon fini :D

2016. okt. 17. 12:34
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez a négy után semmit nem enni egy hülyeség. Én lefekvés előtt 2 órával nem eszek és működik a fogyásom. Mit iszol? Elég folyadékot iszol? Mennyi szénhidrátot eszel?

Amúgy szerintem a cm az amit sokat mond, mert az szépen megy le akkor is míg a súly stagnál.

2016. okt. 17. 12:53
 6/14 anonim válasza:
miert mindig a kilokat kell lesni? irod hogy sulyzos edzést csinálsz akkor szerinted? logikus hogy izmosodsz, azert mentek fel a kilok, de szerintem az a lenyeg valaki jol nezzen ki es nem az hogy ur isten tobb kilo vagyok mint voltam
2016. okt. 17. 12:58
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Tartósan csak életmódváltással lehet fogyni, szóval olyan étkezési és mozgásszokásra kell áttérned, amit egy életen át tudsz tartani. Mindenkinek más az optimális életvitele, vagyis a sajátodat kell megtalálnod.
2016. okt. 17. 13:00
 8/14 anonim ***** válasza:
41%
Fontold meg, hogy így akarsz -e élni. Mindig grammra számolni mindent, puffasztott és ízmentes borzalmakat enni, a finom dolgokról lemondani. Ennyit nem ér az egész, a számolgatott és unalmasan egyoldalú étkezés kész rémálom még olvasva is. Részvétem annak, aki tényleg csak ezeket eszi egész életében.
2016. okt. 17. 13:01
 9/14 anonim ***** válasza:
#1 jot linkelt. Azok akik ellenzik, azok meg eljenek ordognyelv shaken es szuztean, amig #1 'haters gonna hate' felkialtassal elsetal a feszes fenekevel ;)
2016. okt. 17. 13:27
 10/14 anonim ***** válasza:

"4 után semmit nem ehettem." Ha ezt edző tanácsolta, akkor ő valószínűleg magának írta meg jegyzettömbben a papírját arról, hogy edző. Ilyet csak egy idióta tanácsol.

Ne sanyargasd magad, ne korlátozd az étkezésed ilyen szigorú diétákra. Úgy változtass életmódot, hogy azt hosszútávon tartani tudd, és ne kényszer legyen, ne szenvedés.

Normálisan egyél. Rendes reggelit, ebédre főtt ételt, zöldségeket, gyümölcsöt, tejterméket. Nem kell a nasikról sem örökre lemondanod, néhány kocka étcsoki még egy szigorú diétába is belefér.

Gluténmentesen pedig a gluténérzékenyeknek kell enni, másnak nem.

Egyébként azt is leírhatnád, hogy milyen magas vagy. Meg milyen nemű, de gondolom lány. Vagy nő, mert a korodat sem írtad.

2016. okt. 17. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!