Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szalkasitsak? Igy helyes lenne?

Szalkasitsak? Igy helyes lenne?

Figyelt kérdés

Szoval kicsit meghiztam zsirbol 2 honap alatt,es szeretnem eltuntettni.Meg soha nem szalkasitottam,nem igazan tudom hogy mibol all,hogy nez ki egy ilyen dieta.En utana neztem de a mintaetrendek alapjan szinte egesz nap csak azt lehet enni annyi hogy mas mennyisegben?Miket szabad enni?Gyumolcs mehet?Csak zoldseget hussal lehet enni?Ha van nektek valami jo otletetek kajaval kapcsolatban akkor kerlek irjatok mert nagyon nem tudok mit enni igy..Az edzesek megvannak sulyzuzok legalabb 4x egy heten,de az a gond hogy keves kardiot vegzek.Heti 3 kardiozas elegendo lenne?Emellett meg jarok aerobicra is.Koszonom elore a valszokat.

Lany/16/62kg/162cm

2016. okt. 13. 05:52
 1/2 anonim ***** válasza:

Így csináld :

[link]

2016. okt. 13. 08:53
 2/2 anonim ***** válasza:

Kalóriadeficit kell és jó étrend, ennyi. Van mozgástér, nem muszáj pl. húst enni :D

Én nem kardiózom szálkásításkor, s inkább csak a keringési rendszer miatt zavar ez, a fogyáshoz pont nem kell.

Osztott edzésed van? Mert másképp sok lenne a heti 4 alkalom.

2016. okt. 13. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!