Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Most akkor a kakaó hízlal...

Most akkor a kakaó hízlal vagy sem?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a kakaót, de mióta azt mondták, hogy az nagyon hízlal, mindig bűntudatom van, amikor iszom. Szeretném megkérdezni, hogy ha fogyókúrázom, akkor még belefér napi 2 kakaó? Nagyon szeretem, nehezemre esik ellenálni! (Nesquik kakaó + 1 bögre tej).
2010. ápr. 25. 16:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

én speciel nem szeretem a kakaót, de tényleg ha csak ennyit kívánsz inkább igyál!!!! Az lesz belőle hogy addig fogod kívánni amíg nem eszel össze vissza mást, ahelyett hogy csak a kakaót ittad volna meg... Olvastam valahol itt hogy egy lány minden nap megevett két kocka asszem 80%-os csokit... csak azért hogy ne legyen kívánós (mielőtt az lenne:D )

Én úgy jártam hogy nagy fogyókúrám ideje alatt megkívántam a Mekis sajtburgert és aludni nem tudtam az este, mert csak arra gondoltam... másnap megettem nemtudom mennyi biobúzacsira szart meg jóreggeltet meg almát és kínzott a gondolat... ismét nem aludtam miatta és este lementem éjszaka és bezabáltam egy rakás dolgot a hűtőből, többekm között zsíroskenyeret... és nem szűnt a sajtburger-kívánás és ezért ahogy felkeltem és vetem és megettem és letudtam... és rájöttem hogy ha előbb tettem volna meg nem öltem volna magamba annyi felesleges dolgot... mert hiába: csak azt kívántam akármi után is... Jah és nem híztam egy dekátsetőle!

Most a chipsel vagyok így :( Este lementem pattogatott kukoricát csinálni... megettem és ugyanúgy a csips járt a fejemben :D és az a vicces hogy amúgy ilyeneket iszonyat ritkán eszek! Csak láttam a suliban egy csajnál és azóta leragadtam az új kívánásnál :S

2010. ápr. 25. 22:28
 12/15 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom... megpróbálom kibírni. Ma még nem ittam és most nem is kívánom. :)
2010. ápr. 26. 15:30
 13/15 anonim ***** válasza:
Persze mozgás. Mindennap, amikor megiszod azt a 2 bögre kakót fuss olyan 3 órát és le is ment a kakaó. Inkább térj rá a főzős kakóra édesítőszerrel meg 1.5% tejre és akkor nem lesz bűntudatod. Meg az egészségesebb is.
2011. febr. 5. 18:41
 14/15 anonim ***** válasza:
Ó a sok hülye!!! Nem a kakaó hízlal, hanem a hozzá adott cukor!!!!
2015. jan. 26. 15:40
 15/15 anonim válasza:
Sportolhat egész nap, a fogyás szinte a diétán múlik. De belefér az az 1 bögre kakaó, de akkor ne igyál semmi olyat, amibe cukor van. Víz, cukormentes tea.
2015. ápr. 2. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!