Hogyan legyen szép formás a testem?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Mit tudtok nekem tanácsolni abban hogy szép legyen a testem. Én 2015 tavaszán kezdtem fogyokuràba 60 kilosan később ràjöttem nem így kellett volna kezdenem hanem tudatos életmód valtassal. Azóta próbálok erre koncentrálni. Már mindenki azt mondja hogy csúnya sovány vagyok. Én nem sovány akartam lenni hanem szép formás. Javithatok a testemen hogy formás Legyen? Csak az a baj hogy én ha valamit megeszek félek hogy nagy lesz a hasam. Szinte mindennap biciklizek 20 percet és tornaszok is. Mikor egyek vagy mit csináljak? Köszi a válaszokat előre is! :-)2016. okt. 10. 07:42
1/4 anonim válasza:
Sulyzos edzes, es kemeny aerob/kardio.
Amit csinalsz az nem sport.
2/4 anonim válasza:
Jól írja az első. Súlyzós edzésre van szükséged.
3/4 anonim válasza:
Formát az izmok adják, szóval kell teljes testre kiterjedő erősítő edzés.
4/4 anonim válasza:
Csakis valami edzéssel lehet formálódni. A 20 perc bringázás nam potolja a rendszeres edzést.mikor egyél?! próbálj egèszségesen táplálkozni amennyire csak tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!