Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért kell egy normál súlyú...

Miért kell egy normál súlyú lányt, aki 162 cm 50 kg sportos testalkatú, anorexiába taszítani, hogy a szép szexi alkatából vézna alkat legyen?

Figyelt kérdés
A kérdés azoknak szól,akik rendszeresen megjegyzéseket tesznek a járókelőkre a fülük hallatára!

2015. jún. 12. 18:34
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezt én sem értem, velem is ezt csinálták. 170cm mel voltam 54kg. Beszoltak, hogy milyen kövér vagyok és onnantól megsem álltam 34kg-ig. Visszanéztem most a képeimet annyira jó alakom volt, izmos meg minden, formás, hülye voltam hogy elhittem aamit mondtak, most jelenleg 56kg vagyok és nem érzem magam jól. Sajnos ezt is nekik köszönhetem, mindig lesznek ilyen emberek...
2015. jún. 12. 18:38
 2/10 anonim ***** válasza:
68%
Könnyű a kisiklott életünkért másokat hibáztatni, pedig az igazság az, hogy mindenkit megszólnak, bántanak, kinevetnek valamiért, engem is, téged is, a szomszéd nénit is. Csak van aki képes ezt a helyén kezelni és nem állandóan azon kattogni, hogy mások mit gondolnak, meg másoknak megfelelni. Másokat okolni a saját hibáinkért mindig könnyebb, mint belátni, hogy gyengék vagyunk.
2015. jún. 12. 18:48
 3/10 anonim ***** válasza:
39%
Te bajod ha felveszed.
2015. jún. 12. 19:02
 4/10 anonim ***** válasza:
88%

Sok szemét ember él Magyarországon, akiket bánt, ha a másik szép, okos, sikeres, stb. Nehogy már a másik jól érezze magát. Én is megkaptam 28 évesen, hogy milyen öreg vagyok, a leghelyesebb lányként az osztályban, hogy milyen "csúnya kis iskoláslány" vagyok. Ha volt egy szép dolgom, valakinek rögtön meg kellett jegyeznie, hogy "úgyis hamar tönkre fog menni". Ha látszik, hogy jó kedvem van, valaki rögtön fel akar lökni az utcán. De volt már olyan többször is, hogy hangosan a hátam mögött leku...zt@k ismeretlenek (messze nem úgy voltam öltözve, és nem is viselkedtem úgy.) Vannak akik sportot űznek mások megbántásából. Nem sörhasú, kopasz negyvenes fickók szólnak így meg?

Megtanultam az ilyen beszólásokat fordítva értelmezni. Amit szidnak rajtam, az nyilván dicséretre méltó, de már gyanakvással fogadom, ha fura emberek valamit dicsérnek rajtam.

Szerintem arra gondolj, ha legközelebb beszólnak, hogy kövér vagy, hogy nyilván tetszik nekik ahogy kinézel és 1. ki akarnak veled kezdeni

2. tudják, hogy semmi esélyük nincs nálad, ezért meg akarnak bántani

3. egyszerűen irigyek és gonoszak.

De semmit nem tudnak ellened tenni, csak ennyit, azért teszik ezt. Ezen aztán mosolyoghatsz magadban. (Már ha te voltál az, akinek a megjegyzést tették.)

2015. jún. 12. 19:31
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Szólásszabadság van. Én azt mondok amit akarok, te meg úgy leszel öngyilkos ahogy te akarsz.
2015. jún. 12. 19:32
 6/10 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló az ilyenek miatt mint te van annyi anorexiás .Te egy rosszindulatú beszologatos ember lehetsz mégis miert leled öromod abban ha valakinek beszólsz?Ez éltet mert akkor szegenyes egy életed lehet.
2015. jún. 12. 20:38
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Látod, kedves kérdező, ez is fentebbi válaszom helyességét bizonyítja. Ez a virtuális hely is tele van ilyen emberekkel. Különben mi másért lenne a válaszom is lepontozva? Kisszerű emberek ezek, nem kell velük törődni.
2015. jún. 12. 21:39
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Akit egy utcai megjegyzéssel tönkre lehet tenni, azt tönkre is fogják tenni. Ilyen az emberi természet. Ez olyan, mint hogy régen, aki gyenge volt, azt fejbeverték, és elvették tőle a mamutcombot, vagy egyszerűen csak fejbeverték a fejbeverés kedvéért, mert megtehették.

A jelenségre nem az a megoldás, hogy majd megváltozik az emberi természet, mert az úgysem fog, hanem hogy elereszted a füled mellett, amit beszóltak, vagy esetleg visszaszólsz valami kedveset. A "te pofázol, te visszataszító, ocsmány köcsög?" pl. elég jól megadja az alaphangot.

2015. jún. 12. 23:24
 9/10 A kérdező kommentje:
Igen igazad van.
2015. jún. 13. 10:02
 10/10 anonim ***** válasza:
76%

És az eszedbe sem jutott, hogy talán nem is neked mondták? Vagy mondják?

Valószínű nem érezted magad már akkor sem szexinek, ha egy beszólás (amit talán nem is neked tettek) ekkora sérülést tudott okozni.

Lépj túl a dolgon. Ne figyelj oda arra mit beszélnek mások. Úgysem tudsz mindenkinek megfelelni.

2015. jún. 13. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!