A kockas hasert naponta kell hasazni vagy ketnaponta? Normal, vekony, sportos testalkatom van, de izmosat szeretnek.26/L
Jah nem azert uszok. Oktatasra jarok mert nem tudok uszni. Vagyis nem tudtam. Nem tudom hogy dietazhatnek ha igy is csak epphogy nem vagyok alultaplalt. 162/52
Valamint nem artana kerek fenek es mell is ha mar no vagyok. Nem akarom meg ezt is leadni ami van.
Koszi a valaszt!
Van esetleg valami etrend es edzesterved amit kovethetnem.
Feherje port nem szeretnek inni mert nem jol reagal ra a borom es az izuket sem szeretem.
Koszi a segitseget!
Nem is írtam, hogy kell proteinpor. Ha megvan szilárd kajából a napi tápanyag beviteled, akkor nem kell fehérjepor. Lényeg, hogy meglegyen a mennyiség. Egy regényt lehetne ide írni de tableten vagyok így nehéz. Ha a nejem majd odaenged a géphez, akkor írok többet. :-)
De a sárga kapszula című könyvre rákereshetnél, hamar ki lehet olvasni, az alapok benne vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!