Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ti hogyan kezdtétek? (többi lent)

Ti hogyan kezdtétek? (többi lent)

Figyelt kérdés

ti hogy kezdtetek a fogyokurat? 1000 fele kerdest olvastam mar itt es neten is egypar oldalt a fogyokurarol es en is el szeretnem kezdeni mert most jutottam el oda hogy tenyleg kene valamit mar valtozni/ valtoztatni

nem akarok semmilyen fele fogyaszto szerekrol hallani stb...

elfogadok recepteket mozgasokat barmi otleteket

nem szeretnek kondiba jarni ( 160 cm es 18 eves vagyok LÁNY )

#fogyókúra #tanacsok stb..
2016. okt. 9. 16:04
 1/7 anonim válasza:
100%

Szia! Igazából ez a fogyókúra dolog egyénenként változik. Nem biztos, hogy ami nekem bevált neked is be fog, de hát lássuk a medvét.

Én 156cm körüli lány vagyok, nemrég 66 kilóval. Nagyon sok mindent olvastam, 90 napos diétától kezdve paleo-ig, mindent. Viszont, nem tartottam túl egészségesnek a dolgot, főleg mert fiatal vagyok még ahhoz, hgy megvonjak magamtól dolgokat. Így magamnak alakítottam ki a kis fogyókúrámat. Egy időben eljártam konditerembe futópadozni, ha pedjg nem, akkor itthon edzettem mindig egy kicsit. (Ezt mindenképp ajánlom, jobban fogod magad éreznj utána!) Egy nap akár 3-3.5l vizet ittam, és nagyon sok zöld teát (zsírègető hatású). Ha minden étkezés előtt megiszol egy ngy pohár vizet, kevesebbet fogsz enni. Üditőt egyáltalán nem ittam, és a nassolàsból is eléggé visszavettem. Mindent ehetsz, csak mértékkel!

Mostmár 56 kg a testsúlyom, és hiába le kell még adnom pár kilót, nagyon jól érzem magam. Mozgásokat illetően pedig: otthon bármilyen kardio, akár kityasétáltatás, biciklizés is tökéletes! :) (t.négy/lány)

2016. okt. 9. 17:31
 2/7 anonim ***** válasza:
72%

Szia! Én így csinálom:

Étkezés: Minden nap 3x eszek: -Reggeli: 6-kor

-Ebéd: 12-kor

-Vacsi: 16-17-kor

És ezeket eszem: zöldség, gyümölcs (abból keveset), barna rizs, csirkehús, hal, olajos magvak (azokból is keveset), sonka, puffasztott rizs, tojás, natúr joghurt, zabpehely. Kalóriát számolok, azon belül is ch-t, zsírt, és fehérjét.( max 1200 kcl) És ezeket kizárom: chips, édességek, cukros üdítők,fehér lisztes dolgok, gyors kaják, nasik. Minden nap 4l vizet iszok.

Sport: Hetente 7x kemény tesióra, 3X röpi, plusz azokon a napokon amelyiken nincs 2 tesi azokon kardiózok egy órát, és minden este erősítő gyakorlatokat végzek az összes testrészre, és hétvégenként reggel lejárok futni.

173 cm/ 55 kg vagyok, és amikor elkezdtem 65 voltam. Még le akarok adni 5 kilót.

Remélem sikerül neked! Sok sikert!;)

2016. okt. 9. 18:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Töltsd le a sárga kapszula című könyvet.Teljesen ingyenes.
2016. okt. 9. 19:32
 4/7 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat :)

Legoltottem de uncsinak tartottam :/

2016. okt. 9. 19:45
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez milyen hozzáállás? :) anélkül ha nem tudsz mindent ,hogy működik az emberi szervezet anélkül nem fogsz tudni soha lefogyni.Először ezt kell megérteni ez mindennek az alapja.A legfontosabb pedig a táplálkozás.
2016. okt. 9. 19:52
 6/7 anonim ***** válasza:
73%

De röviden leírom neked ,hogy ne kelljen olyan sokat olvasnod hanem legyen időd facebookozni helyette :)

Szóval van 3 testalkat ektomorv mezomorf es endomorf.MEg kell nezni melyikbe tartozol utana a kajat beloni mi az amit ehetsz mi az ami hizlal mi az ami nem.Afeherlisztbol készult termékeket ilyenkor minden fogyni vagyo elhagyja.Sulyzos edzes hetente 3 szor es heti 1-2 lassu kocogas 0,5-1 orat vagy biciklizes kozepes tempoban.Lényében ennyi az egesz ha ezt betartod honapok alatt le is fogysz egeszsegesen es nem si jon vissza ha eletmodot valtasz.

2016. okt. 9. 19:56
 7/7 anonim ***** válasza:

A testalkatokkal nem kell foglalkozni, főleg, hogy tiszta típus alig van s mindenkinek ugyanúgy kalóriadeficit kell s ki is kell tapasztalni, egyedszinten mi a helyzet. Nagyon sokféle ember van táplálkozási szempontból.

Ami a kérdést illeti, én életmódváltással kezdtem, amitől nem fogytam, de miután lecsökkentettem a szénhidrátot, ment a dolog egy ideig. De ez emberfüggő, van, aki pont hogy sok szénhidráttal fogy jól, bár azért nem ez a leggyakoribb.

Egyél rendes ételeket, most nem írom le milliomodjára az alapokat, olvass utána.

2016. okt. 9. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!