Szülés után fél évvel hogy kezdtetek neki az edzésnek és a diétának?
Babám tápszeres, már hozzátáplálom, sok mindent eszik. Most jutottam el arra a pontra, hogy elég volt, mozognom kell, mert utálom már a testem.
Nem a kilókat számolom, hanem az alakomat nézem úgy egyben. :) És itt is egy kis felesleg, ott is...
A terhesség előtt éveken keresztül hobbi szinten tornáztam itthon: aerobik súlyzós edzéssel kombinálva, volt felépített edzéstervem... de most arra gondoltam valami könnyebb edzéssel kezdenék, amit a baba mellett is tudnék csinálni alvásidőben vagy este.
Tippek, tanácsok, anyukák? Ti hogy csináljátok? Mikor? Mit? :)
Akkor pontosítok :):
Ha naponta többször cipelem, ringatom a 8-9 kg-os babámat, milyen edzésekre lenne szükségem?
Vádlira biztos nem, és karra sem feltétlenül, hasra meg biztosan kell.
Köszi a választ!
Kb. 6-7 kg van még, nekem is csípőn, combon (külső-belső), meg hát ugye a hasamon.
Csak el kéne magam határozni, és nekilátni már!!!
Csak a picim éjjel még kel egyszer, nem vagyok valami fitt.
Szerintem 20-20 percekre felbontom az edzést, az bírható és időben is belefér, amikor alszik a babám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!