Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szülés után fél évvel hogy...

Szülés után fél évvel hogy kezdtetek neki az edzésnek és a diétának?

Figyelt kérdés

Babám tápszeres, már hozzátáplálom, sok mindent eszik. Most jutottam el arra a pontra, hogy elég volt, mozognom kell, mert utálom már a testem.

Nem a kilókat számolom, hanem az alakomat nézem úgy egyben. :) És itt is egy kis felesleg, ott is...

A terhesség előtt éveken keresztül hobbi szinten tornáztam itthon: aerobik súlyzós edzéssel kombinálva, volt felépített edzéstervem... de most arra gondoltam valami könnyebb edzéssel kezdenék, amit a baba mellett is tudnék csinálni alvásidőben vagy este.

Tippek, tanácsok, anyukák? Ti hogy csináljátok? Mikor? Mit? :)

2014. okt. 16. 16:14
 1/3 A kérdező kommentje:

Akkor pontosítok :):

Ha naponta többször cipelem, ringatom a 8-9 kg-os babámat, milyen edzésekre lenne szükségem?

Vádlira biztos nem, és karra sem feltétlenül, hasra meg biztosan kell.

2014. okt. 27. 13:42
 2/3 anonim válasza:
Nem tudom, hogy mennyi kiló felesleged van.Miután megszületett a gyerekem, a felszedett 8 kiló magától lement kb két hét alatt, azóta figyelek a táplálkozásra(fehér liszt, fehér cukor mérsékelten, feldolgozott élelmiszert alig eszem, sok zöldséget és húst meg tojást eszem),hogy ne jöjjön vissza, de a csípőmön és a fenekem sajnos lett plusz háj, amiatt edzek. Én terhesség alatt végig úsztam, a baba 3 hónapos korától kezdve ismét járok, heti 4-5ször, 1500-2000 m-ert úszom, a tejem nem apadt el, sőt. Kipróbálhatod a callanetics-et, nagyon hatásos, nem olyan ugra-bugra,mint az aerobic. Ha van lehetőséged, próbáld ki az Ultratone izomstimulációs módszert, nagyon eredményes.Kitartást neked.
2014. okt. 29. 18:49
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Kb. 6-7 kg van még, nekem is csípőn, combon (külső-belső), meg hát ugye a hasamon.

Csak el kéne magam határozni, és nekilátni már!!!

Csak a picim éjjel még kel egyszer, nem vagyok valami fitt.

Szerintem 20-20 percekre felbontom az edzést, az bírható és időben is belefér, amikor alszik a babám.

2014. nov. 6. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!