Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy kezdtetek neki?

Hogy kezdtetek neki?

Figyelt kérdés
Régóta le szeretnék fogyni, többször is megpróbáltam, de úgy tűnik, baj van a kitartásommal. Ti hogy kezdtétek el a fogyást ? Milyen módszereket vetettetek be annak érdekében, hogy minél hamarabb elérjétek a kívánt testsúlyt ?

2015. jan. 5. 11:55
 1/2 anonim ***** válasza:
Vettem egy bérletet a sarki kondiba, újra nekiálltam zöldségeket enni. A kondiban leginkább az motivál, hogy látom a kardió gépeken, mennyi kcal-t égettem el, mennyi a pulzusom, és hogy végre teszek valamit magamért és felemeltem a seggem a kanapéról. Na meg az, hogy egészséges szeretnék lenni.
2015. jan. 5. 12:47
 2/2 anonim ***** válasza:

Először akkor jött az elhatározás amikor 20 éves lettem, mert hogy a huszonéves időszakomat jó nőként akarom megélni nem bálnakét. Egyik napról a másikra a kenyeret (ami a legkedvencebb kajám a világon az egyéb pék sütikkel együtt) lecsökkentettem napi két tk toast szeletre reggeliként, 3 óránként ettem valami keveset, zöldséget gyümit vagy húsfélét, és elkezdtem futni meg pilatesezni. Egyébként havonta 3 kilót fogytam így

Aztán amikor elégedett lettem az eredménnyel sajnos visszakúszott a régi életmódom, és 75 kilóig inkább finomakat ettem, minthogy a tükörképemmel foglalkozzak. Most megint jött egy ilyen egyik napról a másikra váltás

2015. jan. 5. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!