Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hányszor kezdtétek újra a...

Hányszor kezdtétek újra a fogyókúrázást? Tervezitek, hogy a közeljövőben elkezditek? Hogyan kezdtek neki?

Figyelt kérdés
2016. márc. 6. 18:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Mit nevezünk újrakezdésnek? Néha kevésbé határozom el magam, de nem vagyok az a fajta, aki újra és újra nekikezd. 5 éve kezdtem el és nem igazán hagytam abba, csak néha elszántabb és szigorúbb vagyok, mint máskor (de ez még nem jelenti azt, hogy fogyok). S inkább életmódváltás ez, nem fogyókúra, amióta edzek, azóta pedig szálkásításnak nevezem, ha véletlenül épp fogyok is (nekem extra nehéz az utolsó kilókkal, mert tudok keveset enni, csak akkor nem működöm és az azért baj).
2016. márc. 6. 18:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Az még kimaradt, hogy hogyan kezdek neki. Felezem a szénhidrátot s megpróbálok többet mozogni s keveset enni, de azért nem túl keveset, egészségesen, élvezetesen, a jóllakás alap. Így. 5 év alatt sokat tanultam, tudom, mit kell ennem, hogy legyen esélyem a sikerre.
2016. márc. 6. 18:47
 3/3 anonim ***** válasza:
én 2 honapja kezdtem el masodszor.Eloszor szepen lefogytam 10 kilot,majd elkezdtem ujbol enni es vissza is jott egy honap alatt.Most ujra lefogytam es szeretnem tartani.Nem akarok ujbol visszahizni a sok zabalassal..:)
2016. márc. 6. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!