Segítség!? Mit tegyek?
Régen teljesen normális alakom volt de nem is nagyon néztem ,hogy mi a rossz, vagy jo mert sokan megdicsértek meg minden. Aztán egyszer mérlegre álltam, és az 52kgt mutatott. Teljesen elszomorodtam én hülye. Elhatároztam hogy lefogyok. Mindezt sajnos koplalással értem el,amit nagyon megbántam ,mert veszekedtem miatta másokkal,rosszabb lett a kedvem,és fáradékonyabb lettem. Lefogtyam 46ra. viszont a szüleim azzal fenyegettek (teljesen jogosan) hogy elvisznek egy orvoshoz . Ekkor esett le, hogy naponta én tényleg mindig 500 alatt olykor 200 és 300 kcal között ettem.Nagyon megijedtem és véget vetettem ennek. utána visszahíztam 52kgre.nagyon nagyon utáltam a testem. most egészségesen fogytam 3kgt. De ha összeveszem az anyukámmal valamin vagy a barátaimmal megint nem tudok enni és úgymond előtör az anorexiás énem. Jelenleg 49 kg vagyok egy 47 és 48 közötti szeretnék lenni csak nagyon nehéz rendesen ennem. félek az evéstől és folyton az jár a fejemben hogy mi hány kcal.
Hogyan küzdjem le ezt és érjem el a célom?
heti 5ször edzem és mindenhova gyalog járok vagy tömegközivel.
Nem tudom, hány centi vagy, de bizonyára túlzottan kicsi súlyt akarsz.
De az is nagy baj, hogy X kiló akarsz lenni. Kit érdekel, hogy hány kiló vagy? Hájas ne legyél s nézz ki jól, az pont semmit nem számít, hogy a mérleg mit mutat.
Számolni semmiképp ne számolj, ha meg tudod oldani, mert már így is rá vagy kattanva a kalóriákra.
Semmi nem történik, ha fogysz egy kilót, én egyszerűen súlyt akarnék tartani a helyedben, pontosabban inkább tömegelnék, de ez a te döntésed.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!