Ilyen diéta mellett milyen kávét ihatok a Starbucksban?
Orvosi tanácslatra tejcukor és tejfehérje diétán vagyok amit nagyon szigorúan tartanom kell.
Nem ihatok laktózmentes tejet sem. Árulnak a Starbucksban olyan kávét amit a diétám mellett ihatok?
Nagyon ritkán jutok el a kávéházban, most is egy év telt el, hogy utoljára voltam. Már alig vártam hogy hétvégén eljuthassak oda és Pumkin Spice kávét igyak és akkor eszembe jutott hogy diétázok :(
Esetleg kérjem meg őket hogy ne rakjanak semmilyen tejterméket a kávémba? De ki tudja akkor hogy ihatom-e..
Novenyi tejjel elkeszitve kerd
Rengeteg alternativa van a tehentejre (zabtej, mandulatej, szojatej, rizstej, kokusztej)
A starbucksban biztos van erre lehetoseg
Tényleg? Nagyon örülnék ha valami lehetőségük lenne rá amivel el tudják készíteni a kávémat!
Köszönöm a választ :)
(Hú, a rizstejet imádom. Csak ugye általában laktózmentes tejet ajánlanak föl bárhol mint alternatíva, de reménykedtem benne hogy náluk más a helyzet)
En tej nelkul iszom a kavet, javaslom, probald ki!
Az americano vagy a jeges americano tokeletes valasztas, 0 kcal, 0 aggodas :)
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Lehet megkóstolom mert olyan még soha nem ittam, finomnak hangzik.
Köszönöm hogy szóltál még éppen időben láttam! D:
Akkor jeges americanot iszok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!