Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ti milyen diétát javasoltok?

Dacy1234 kérdése:

Ti milyen diétát javasoltok?

Figyelt kérdés

Az a helyzet,hogy elég túlsúlyos lettem az elmúlt időben és az a kérdésem lenne hozzátok,hogy milyen diétát javasoltok a futás mellett?

Az elmúlt két hónapban minden másnap járok futni,ami kb. 8 kilométer futást jelent.

És ezért szólna hozzátok a kérdés,hogy van valakinek valami bevált diétája,amit használt a futás mellett?

Lehet,hogy elég hülye kérdés,de érdemes fogyasztani proteint a futás előtt?Vagy futás után kell?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2016. okt. 3. 21:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Kerüld a cukros dolgokat, fehérkenyeret, péksüteményeket, stb.

Nem kell protein.

2016. okt. 3. 22:20
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem van, de ami nekem jó, az neked nem feltétlenül. De a gyors ch minimalizálása a legtöbbeknek jó ötlet.

Fehérje kell. Ha beviszed étellel, semmi szükséged porra, ha valamiért ez nem jön össze, akkor kiegészítheted. De nagyon könnyű bevinni, ha engem kérdezel (húst nem eszem s nagynéha növényi étrenden vagyok... iszonyúan egyszerű. jó, nekem nem 1200 kcal-os a keretem, de úgy is megoldanám), nem egészen értem, miért nem megy sokaknak. Biztos túlságosan rárepülnek a szénhidrátra.

2016. okt. 3. 23:33
 3/5 anonim ***** válasza:

[link]

Ez mindenkinek jó...

2016. okt. 4. 06:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Én napi 1500 Kcal eszem, és napi 3-4 kilométert sétálok. Így fogytam le 5 hónap alatt 18kilót. Ha lány vagy akkor 1500 helyett 1200-at kell enned maximum. A női test más. Kisebb az izom tömeg, úgymond energiatakarékosabb a testük. Tészta ételek, kenyér, cukros üdítők, édességek kizárva. Egy tányér spagetti sajttal több mint a napi maximum bevihető 1500Kcal... (kilokalória). Minden előre csomagolt ételre rá van írva, hogy 100g termék tápértéke mennyi. ki kell azámolni és összeadogatni. nagyon nehéz pár hétig.
2016. okt. 4. 11:14
 5/5 anonim ***** válasza:

Életmódváltás a tökéletes megoldás.

Elhagyod a fehér cukrot,fehér lisztet,nasikat,cukros üdítőket,fehér kenyeret.Sok zöldséget és gyümölcsöt eszel.Beiktatod a rendszeres evést(kb ugyan azokban az időpontokban)

A porokat kiválthatod ha az étrendedben megfelelő mennyiségű fehérje van.

2016. okt. 4. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!