Ti milyen diétát javasoltok?
Az a helyzet,hogy elég túlsúlyos lettem az elmúlt időben és az a kérdésem lenne hozzátok,hogy milyen diétát javasoltok a futás mellett?
Az elmúlt két hónapban minden másnap járok futni,ami kb. 8 kilométer futást jelent.
És ezért szólna hozzátok a kérdés,hogy van valakinek valami bevált diétája,amit használt a futás mellett?
Lehet,hogy elég hülye kérdés,de érdemes fogyasztani proteint a futás előtt?Vagy futás után kell?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Kerüld a cukros dolgokat, fehérkenyeret, péksüteményeket, stb.
Nem kell protein.
Nekem van, de ami nekem jó, az neked nem feltétlenül. De a gyors ch minimalizálása a legtöbbeknek jó ötlet.
Fehérje kell. Ha beviszed étellel, semmi szükséged porra, ha valamiért ez nem jön össze, akkor kiegészítheted. De nagyon könnyű bevinni, ha engem kérdezel (húst nem eszem s nagynéha növényi étrenden vagyok... iszonyúan egyszerű. jó, nekem nem 1200 kcal-os a keretem, de úgy is megoldanám), nem egészen értem, miért nem megy sokaknak. Biztos túlságosan rárepülnek a szénhidrátra.
Életmódváltás a tökéletes megoldás.
Elhagyod a fehér cukrot,fehér lisztet,nasikat,cukros üdítőket,fehér kenyeret.Sok zöldséget és gyümölcsöt eszel.Beiktatod a rendszeres evést(kb ugyan azokban az időpontokban)
A porokat kiválthatod ha az étrendedben megfelelő mennyiségű fehérje van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!