Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sos.160 cm vagyok és 80kg...

Sos.160 cm vagyok és 80kg 13/L Milyen diétát, sportot javasoltok?

Figyelt kérdés
Tudom hogy nagyon sok.Asztmás vagyok, tesi órá is alig kapok levegőt.Kérlek segítsetek.
2015. jún. 29. 10:33
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát a korodra és egészségügyi helyzetedre tekintettel én azt ajánlom, hogy ezzel keresd fel az orvosod. Amúgy is fiatal vagy az otthoni, netről összeollózott módszerekhez, a betegséged miatt pedig nem vállalja normális ember a felelősséget, ha itt mond valamit.

Ami nem igen árthat: egyél naponta több alkalommal kevés, és egészséges ételt. Kerüld a felesleges kalóriabevitelt, nincs rágcsa, üdítő és társai.

Ez már önmagában sokat számíthat.

A mozgás miatt viszont tényleg egyeztetni kellene az orvossal, nehogy baj legyen.

2015. jún. 29. 11:11
 2/3 anonim ***** válasza:

Mitől híztál meg? Azt kéne elhagyni.

Pl.

Ha sokat nassolsz, ne nassolj.

Ha cukros italokat iszol, igyál vizet.

Ha sokat eszel, egyél kevesebbet.

Ha gyorskaját és félkész fagyasztott kajákat eszel, azokat ne egyed.

Semmiképp se koplalj, egyél normális adatokat, naponta többször, egyél változatosan mindenfélét. De legyen túlsúlyban a zöldség, hús, hal, legyen kevesebb a kenyérféle, péksüti, cukros dolgok.

Mozgásban mindenképpen kérd ki a háziorvosod tanácsát, hogy mit tehetsz, ami az asztmádnak sem árt.

2015. jún. 29. 11:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Második, az asztmagyógyszer mellékhatása hízás, azt pedig nem hagyhatja el, mert meghalna.
2015. jún. 29. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!