Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ma bűnöztem egy kicsit ez...

Ma bűnöztem egy kicsit ez nagyon rossz?

Figyelt kérdés

Reggeli 1 pohár víz előtte

1 kis adag túró reszeltt almával

1 szelet rozs toast

Tízórai 3 db kocka étcsoi

1 csokis fagyi

Ebéd -----

Uzsonna -----

Vacsora 1 kis szelt sült tarja

2 evőkanál saláta

1 csokis fagyi

2016. szept. 18. 19:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Igen, nagyon rossz.

A fagyit felejtsd el, viszont ebédelni és uzsonnázni kéne normálisan. A reggeli jó. Tízóraira mehetne valami nyers zöldség, olajos mag. Ebédre főzelék, barnarizs, hús, hal, stb. Uzsonnára akár egy kis rizsszelet, cottage chees-zel, paradicsommal, vacsorára egy szelet tarja és saláta bőségesen. (Mi a francért spórolsz azzal, amikor a zöldsalátából gyakorlatilag nem lehet kalóriatöbbletet bevinni, cserébe van benne rost meg némi egyéb értelmes dolog...???)

Nem normális, amit csinálsz, hidd el. 15 kiló leadásán vagyok túl (és tartom is lassan egy éve a súlyom), miközben edzettebb és izmosabb vagyok mint előtte.

2016. szept. 19. 11:44
 12/14 anonim válasza:
húúúúúú, a sok okostojás, még hogy mindegy mikor eszünk, jajj, mehet a lepontozás :D
2016. szept. 19. 21:11
 13/14 anonim ***** válasza:
Mindegy mikor, az összbevitel számít.
2016. szept. 19. 21:38
 14/14 anonim válasza:
persze, hogy mindegy, hiszen délelőtt és délután pont annyit takarítasz, kertészkedsz, edzel. lótsz-futsz, mint éjjel, kivi ha végig ugrálod egy buliban az éjjelt
2016. szept. 20. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!