Eddig ezt ettem ma, túl sok?
Reggeli: 1 db barack
Ebéd: 100 g natúr csirkemell, 100 g rizs
Nasi: 1 natúr joghurt egy barackkal
Ahh tudom, hogy nagyon sok, most elrontottam :// Akkor már ma ne egyek szerintetek? (Ez eddig 355 kcl kb)
Jesszus. Te beteg vagy.
Menjél orvoshoz.
Testkép zavarod van.
wat?:D 14 évesen 172cm-hez kell a 55-60 kg,mondjak valamit? Igaz h fiú vagyok 17 éves 175-77 cm között és 80 kg ha ezt meglássa valaki egyből aztmondja hamar menny fogyjál,és mért nem mondják? azért mert már 2 éve edzem magamat és a sport egyre feszesebbé tett,szóval nem azt kell nézni hogy hány kg vagy hanem azt hogy hogyan mutatsz a tükörbe szerintem te nem fogyjál hanem feszesedned kellene és ezt úgy éred el ha sportolsz és sokat VIZET iszol!! min.2-l igyál meg(nekem lazán lecsúszik a 3-4l).
A másik...Ne azt nézd hogy a barátnőid mind 50kg-sak mert lehet te nagyobb fizikumú vagy és kell neked ez a súly,megintcsak magamat hozom fel, én 80kg vagyok ezzel a legnehezebb az osztályba a következő legnehezebb fiú már 60kg 2x akkora a hátam és a vállam mint az övék és képzeld el hogyha most leakarnék fogyni én is 60-kg,mi lenne? beteg lennék egyfolytában sportba lecsökkenne a teljesitményem stb.
Nem az a lényeg hogy keveset egyél hanem az hogy ne szemetet egyél(chips,üditő,édesség stb) és még csökkentsd a kenyér,kiflik evését ha ezeket betartod és sportolsz akkor nem marad el a súlyvesztés se.
Kicsikém, én voltam 163/84 s még én sem voltam dagadt, max. már kövérnek mondható. Persze tudom, sok mai tininek minden dagadt, ami nem csontváz... Más a szóhasználatunk. De TE semmiképp nem lehetsz kövér sem.
Teljesen jó a súlyod, azt el tudom képzelni, hogy kicsi felesleged még van, kevés izommal ez megtörténhet.
Ha 10 kiló a felesleged (nincs azzal baj, ha az ember egyáltalán nem akar felesleget, amíg megvan az egészséges testzsírszázalék), akkor az én fogalmaim szerint izomsorvadt a tested és sürgősen szedj fel izmot, mert nem fogsz jól kinézni zsír és izom nélkül, csont és bőr formában...
Nem vagy kövér.
172/60 normális súly. Sőt, 5-el kevesebb mint a legnormálisabb.
És nem fogják rá mindenkire, csak minden 3. tini lány szenved a te betegségedben....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!