Ha eddig figyelem az étkezésre és mozogtam is, de ma volt a szülinapom és rengeteget ettem hány kg hízásra számíthatok?
Figyelt kérdés
Ma nem is sportoltam amiket ettem az rengeteg volt
pogácsák, mézes krémes, sült hús krumplipürével, gyümölcskrém leves, dobos torta, meggyes pite, ropi, törpörtyűs pogácsa, zserbó de sokat mindenből
165/70/L
2014. márc. 16. 20:06
2/4 anonim válasza:
Holnap elmész futni, ne aggódj nem lesz ettől plusz 5 kiló rajtad holnapra :) Boldog Szülinapot, légy boldog ne bűntudatos :)
3/4 anonim válasza:
Boldog szülinapot!
Szülinapod egyszer van egy évben, ne stresszeld magad most emiatt. Egyszer belefér ilyen is.
Jövőhéten ne ess csábításba, s ne nassolj, az edzések legyenek kemények, ne lazsáld el, s nem lesz gond. Egy naptól nem fogsz több kilót hízni.
4/4 anonim válasza:
Komolyan???
Egy nap kihágás után senki nem tud hízni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!