Szerintetek formásak a lábaim/fenekem? Fogytam onnan és kíváncsi vagyok, hogy nem vittem-e túlzásba.
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok ti hogy látjátok és köszönök minden normális, támogató választ! :)
2016. szept. 17. 19:54
2/14 anonim válasza:
Hát szerintem egy kicsit lapos de lehet hogy ezt csak azért mondom mert nekem nem ilyen :D L
3/14 anonim válasza:
Formasabb deszkakat lattam mar :D
4/14 anonim válasza:
A nadrágod látni, a többit nem. De nem sejtet olyan formákat, amit érdemes lenne a nagyérdemű elé tárni.
Mozogtál is?
(Nem, persze, hül.ye kérdés...)
5/14 anonim válasza:
a farmertől semmit se látni, de ha a feneked hátra dobod az rossz testtartás
6/14 anonim válasza:
ilyen idétlen nadrágban nem lehet kivenni , csak a nadrág formáját látom
7/14 anonim válasza:
Teljesen jó, nincs ezzel semmi gond. Főleg a harmadik képen jó formájú.
8/14 anonim válasza:
Szerintem kicsit lapos, edzhetnel ra kicsit, az erosites sosem art:)
10/14 anonim válasza:
kislány, miért nem rövidnaciban pózolsz itt nekünk, hogy lehetőleg értékelhető választ is kapj tőlünk?
máskor légyszi, bundakabátot is vegyél fel, és úgy kérj véleményt, oké? :D
plusz, javasolnék egy szemvizsgálatot, ha te magadat formásnak látod, mert itt nincs forma, csak laposság!
súlyzós edzésről hallottál már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!