Szokott elegetek lenni a fogyókúrából? Olyankor mit csináltok?
Feladom egy ideig
Fél hónappal ezelőtt fogyin voltam, de rájöttem, hogy rossz pillanatban fogtam bele. Vannak szakaszok az életben, amik nem alkalmasak diétázásra. Hamarosan viszont újra nekifogok és akkor gördülékenyen fog menni. Addig inkább szünetelek és élvezem az evésszabadságot :-)
Ne fogyókúrázzál, inkább változtassál az étrendeden, az életmódodon.
Ehhez az ideológiához legközelebb álló diéta véleményem szerint a "90 napos diéta" néven elhíresült módszer, ami nem koplalásra és a hetekig tartó tápanyag megvonásra alapszik.
Előző vagyok - még annyival egészíteném ki, hogy ne rövid távra tervezz, ne két hát alatt akarj több kilót leadni.
Tervezz hosszabb távra, legyél kitartó - meglátod meg lesz az eredménye!
Ilyen nincs, hogy "fogyókúra" és olyan sincs, hogy eleged van belőle. Amíg így gondolkozol, addig állandóan súlyproblémáid lesznek!
Életmódot kell váltani!!!!!!
Ha leakarsz adni néhány kilót, ne azonnal akard, hanem fokozatosan! Pl. hagyd el az esti csokizabálást, vagy elég ha 2 tányér pörkölt-tészta adagból egy adagot eszel!
Ez csak egy példa. Ha nincs kedved sportolni, akkor táncolhatsz is, otthon is ugrabugrálhatsz.
Elég, ha beállítod az étkezésedet egy szabályos ütemre, és max. 1350-1500 kalóriát fogyasztasz naponta. Ez már nem fogyókúra, de hosszú távon 100%, hogy nem lesz eleged belőle, és mindent ehetsz csak mértékkel!!!!
Este 18 óra után viszont ne egyél. Édescukros sz*arok
helyett ehetsz műzlit tejjel. Vagy egy narancsot, banánt...
Ezzel havonta lemegy 1-2 kiló, de nem kell éhezned, és fogysz is mellette.
Gondolom, az x-kiló felesleged nem 2 hét alatt rakódott rád.
Persze ha még súlyosabb vagy (+20-30 kg) akkor ezzel 3-4 kiló is lemehet havonta!
Én is most "diétázom",ápr. 3 -a óta , akkor voltam 52,5 kg. A diéta kimerül napi 1250-1300 kalória bevitelben, s heti 2-3-szori kocogásban. És már fogytam vele 1,5 kilót, és még 1,5 kiló a cél.
Ha sikerül akkor max. 200 kalória többletet eszem, mert különben ismét híznék.
De pl. tegnap ettem egy tányér prézlistésztát lekvárral...és nem lett bajom tőle:) A napi kalóriabevitelem így is csak 1500-at ütötte meg.
26.L
52,5 kg??? és fogyni akarsz? :-o komolyan nem értem a csont-és bőr a divat? aztán meg pár év múlva jön a nem esem teherbe, mi a gond kérdésed?
egy ülőmunkát végző nőnek napi 1600-1800 kcal van szüksége és akkor nem sportol - 1350-1500 az mindenképp fogyókúra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!